Fasole Verde Tăiată

Fasole Verde Tăiată
Fasolea verde tăiată ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 5 și costă 1,23 USD pe porție. O porție conține 191 calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de apă, fasole, semințe de muștar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Fasole Verde Tăiată, Fasole Verde Tăiată, și Fasole Verde Tăiată.

Instrucțiuni

1
Aduceți 2 litri de apă la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
2
Adăugați fasole verde și fierbeți timp de 5 minute sau până când fasolea este doar fragedă. Plonjați fasolea în apă rece pentru a-și seta culoarea, scurgeți bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
FasoleFasole
ApăApă
3
Într-un castron mare combinați sare, semințe de muștar, buruieni de mărar, ardei iute, semințe de mărar și usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De MuștarSemințe De Muștar
Semințe De MărarSemințe De Mărar
MărarMărar
Ardei IuteArdei Iute
UsturoiUsturoi
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Amestecă.
5
Adăugați fasolea răcită în castron și amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Într-o cratiță mică aduceți 2 căni de apă, oțet, zahăr și sare (după gust) la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
ZahărZahăr
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
7
Se toarnă acest amestec peste fasole și condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
FasoleFasole
8
Se amestecă bine.
9
Răciți fasolea într-un recipient etanș cel puțin peste noapte înainte de a mânca. Fasolea este cea mai bună dacă se administrează o săptămână pentru a se marina la frigider înainte de a mânca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole

Echipamente

DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista