Fasole verde dulce-acrișoară

Fasole verde dulce-acrișoară
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați fasolea verde dulce-acrișoară. Această rețetă servește 4. O porție conține 98 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați șalotă, zahăr, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Fasole verde dulce și acră, Fasole verde dulce și acră, și Fasole verde dulce și acră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați fasolea verde într-un coș cu aburi așezat peste o cratiță mare cu apă clocotită. Abur până la verde strălucitor și crocant-fraged, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Coș Cu AburiCoș Cu Aburi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Într-o tigaie medie, încălziți uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați șalota și gătiți la foc mare, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
4
Adăugați oțetul și zahărul; se amestecă pentru a dizolva zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
ZahărZahăr
5
Se ia de pe foc și se adaugă fasolea. Se condimentează cu sare și piper, se aruncă bine și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
FasoleFasole
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista