Fasole Verde De Susan-Soia
Fasolea verde de susan-soia ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 72 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de sos de soia cu conținut scăzut de sodiu, ulei de susan, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sos De Soia-Susan, Sparanghel de susan cu sos Aioli de soia-usturoi, și Fasole Verde De Susan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o cratiță mare cu apă la fiert.
Adăugați fasole; gatiti 5 minute. Plonjați fasolea în apă cu gheață; scurgere.
Încălziți uleiul de susan într-o tigaie la foc mediu-mare.
Adăugați usturoiul tocat și ardeiul roșu zdrobit; saut 30 de secunde.
Adăugați fasole, sos de soia și sare; gatiti 2 minute, aruncand frecvent.
Se presară cu semințe de susan prăjite.