Fasole Verde Cu Bășici

Fasole Verde Cu Bășici
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați fasolea verde cu bule de tigaie. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, primal și FODMAP are 57 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare kosher, vin, fasole și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Fasole verde cu vezicule și roșii, Fasole Verde Blister Cu Pesto De Roșii-Migdale, și Friptură de flanc glazurată cu soia cu fasole verde cu vezicule.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați ulei de măsline; vârtej.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
3
Adăugați ardeiul roșu zdrobit și fasolea verde; gatiti 3 minute sau pana se blistereaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Fasole VerdeFasole Verde
4
Adăugați vin; gatiti 2 minute sau pana se evapora lichidul, amestecand des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
5
Se presară cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Revista