Adăugați fasole, 8 căni de bulion de pui, roșii cu suc, oțet, ouzo, oregano și ardei roșu zdrobit în oală; se aduce la fierbere. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți până când fasolea este fragedă, adăugând mai mult bulion prin pahare pentru a menține fasolea scufundată și amestecând ocazional, 2 până la 3 ore, în funcție de prospețimea fasolei. Dacă este necesar, descoperiți și gătiți fasolea până când amestecul de roșii se îngroașă și lichidul este ușor redus, 10 până la 15 minute. Condimentează fasolea după gust cu sare și piper negru proaspăt măcinat. Faceți înainte: fasolea poate fi făcută cu până la 1 zi înainte. Se răcește ușor. Se răcește descoperit până la rece, apoi se acoperă și se menține răcit. Reîncălziți fasolea înainte de a continua, adăugând mai mult bulion de pui cu 1/2 cană dacă fasolea este uscată.