Fasole Gigante

Fasole Gigante

Instrucțiuni

1
Se toarnă suficientă apă pentru a acoperi fasolea cu 3 inci; lăsați să se înmoaie peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Scurgeți fasolea; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3
Încălziți uleiul de măsline într-o oală mare grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
4
Adăugați ceapa tocată și usturoiul și saut-ul până când ceapa se rumeneste, 6 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați fasole, 8 căni de bulion de pui, roșii cu suc, oțet, ouzo, oregano și ardei roșu zdrobit în oală; se aduce la fierbere. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți până când fasolea este fragedă, adăugând mai mult bulion prin pahare pentru a menține fasolea scufundată și amestecând ocazional, 2 până la 3 ore, în funcție de prospețimea fasolei. Dacă este necesar, descoperiți și gătiți fasolea până când amestecul de roșii se îngroașă și lichidul este ușor redus, 10 până la 15 minute. Condimentează fasolea după gust cu sare și piper negru proaspăt măcinat. Faceți înainte: fasolea poate fi făcută cu până la 1 zi înainte. Se răcește ușor. Se răcește descoperit până la rece, apoi se acoperă și se menține răcit. Reîncălziți fasolea înainte de a continua, adăugând mai mult bulion de pui cu 1/2 cană dacă fasolea este uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
6
Se amestecă mărarul proaspăt tocat în fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Roșii în SucRoșii în Suc
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
OuzoOuzo
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Se servește cu caracatiță
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mărar ProaspătMărar Proaspăt
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
8
Serve with octopus
Ingrediente de care veți avea nevoie
CaracatițăCaracatiță
DificultateExpert
Gata În15 hrs
Porții12
Scor De Sănătate36
Revista