Fasole și cereale pentru micul dejun cu aromă de cârnați
Rețeta cu aromă de cârnați fasole mic dejun și crupe ar putea satisface pofta de Sud în jurul valorii de 50 minute. Această rețetă face 4 porții cu 276 calorii, 13g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare, fasole cannellini, oregano și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această masă de dimineață. Această rețetă de la blog.fatfreevegan.com are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este remarcabil. Încercați Cârnați De Mic Dejun Cu Aromă De Arțar De Casă, Crupe De Mic Dejun Cu Cârnați Cu Brânză, și Orez Aragaz Cârnați & Crupe Mic Dejun Caserola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți o oală mare sau o tigaie antiaderentă.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați ceapa, presărați-o cu bicarbonatul de sodiu și amestecați imediat într-o lingură de apă sau bulion de legume. Gatiti, amestecand frecvent, pana cand ceapa isi schimba culoarea si incepe sa se inmoaie, adaugand mai multa apa daca incepe sa se lipeasca de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite
1 1/2 Cană De Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați ardeiul și usturoiul tocat împreună cu o altă lingură de apă sau bulion. Gatiti 2-3 minute, adaugand un alt strop de apa daca este necesar si asigurandu-va ca usturoiul nu arde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
4
Adăugați fasolea scursă, bulionul de legume și toate condimentele. Acoperiți bine, reduceți focul la foarte mic și gătiți cel puțin 30 de minute, adăugând bulion dacă începe să se usuce. Cu cât le gătiți mai lungi și mai lente, cu atât fasolea va fi mai aromată. În timp ce fasolea se gătește, pregătiți grăsimile conform instrucțiunilor pachetului. (Am folosit 1 cană de grâu organic Bob ' s Red Mill gătit în 3 căni de apă.) Păstrați cald până când fasolea este gata. Verificați fasolea și, dacă par uscate, adăugați un strop bun de bulion. (Fasolea ar trebui să aibă puțin lichid în jurul lor, dar nu la fel de mult ca o supă sau tocană.) Creșteți focul la mediu, adăugați spanacul, presărați sare afumată dacă doriți, amestecați bine, acoperiți bine și gătiți până când spanacul se ofilește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Toppinguri, Opționale
2 Uncii Cheddar Mărunțit
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(fie Fie Obișnuit)
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Gunderloch Estate Riesling uscat. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.