Farro Risotto

Farro Risotto
Farro Risotto ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 4 și costă $3.35 pe portie. O porție conține 560 calorii, 18g de proteine, și 30g de grăsime. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Dacă aveți unt, coacăze, farro și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 38 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Încercați Porumb dulce, Goudan și Farro Risotto Plus încă 15 Farro-uri pe care le vei iubi pentru totdeauna, Farro Risotto, și Farro Risotto pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, amestecați farro și 4 căni de apă. Se înmoaie 30 de minute și se scurge bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FarroFarro
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Încălziți bulionul într-o cratiță mică și păstrați-l cald la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Într-o cratiță mare sau cuptor olandez, încălziți uleiul și untul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Adăugați șalotele și condimentați cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Gatiti pana se inmoaie, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
PiperPiper
SareSare
5
Adăugați farro-ul scurs și gătiți, amestecând continuu până la prăjit, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FarroFarro
6
Adăugați vinul și amestecați constant până se evaporă, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
7
Adăugați 1/2 cană de bulion fierbinte și amestecați constant până se absoarbe complet. Continuați să adăugați bulionul rămas, 1/2 cană odată, până când farro este cremos și gătit, aproximativ 30 de minute. Opriți focul și amestecați coacăzele, nucile de pin, brânza feta și restul de sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Brânză FetaBrânză Feta
Nuci De PinNuci De Pin
CoacăzeCoacăze
BulionBulion
FarroFarro
8
Transferați într-un castron și serviți.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Nota bucătarului: pentru a prăji nucile de pin, aranjați într-un singur strat pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De PinNuci De Pin
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
10
Coaceți într-un cuptor preîncălzit la 350 de grade F până se prăjește ușor, aproximativ 6 până la 8 minute. Se răcește complet înainte de utilizare.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Revista