Falafelul Israelian

Falafelul Israelian
Falafelul israelian este un vegan rețetă cu 20 de porții. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 171 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de sare kosher, tahini, la 6 pâine pita și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Această rețetă este tipică bucătăriei orientale middl. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Falafelul Israelian, falafel, cum se face falafel / falafel cu năut, și Cholent Cu Conținut Scăzut De Grăsimi: Chaminc Israelian Chamin Israelian (Kosher-Carne) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți sos tahini
Ingrediente de care veți avea nevoie
TahiniTahini
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
2
În robotul de bucătărie sau blender, combinați toate ingredientele și 1/4 cană de apă. Procesați în pastă netedă. (Faceți înainte: sosul poate fi făcut înainte și refrigerat, acoperit, până la 1 zi.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Face falafel
1
Amestecul poate fi făcut înainte și refrigerat, acoperit, până la 1 zi.)
2
Într-o tigaie mare de mică adâncime la foc moderat, încălziți uleiul de 3 inci până când termometrul înregistrează 350 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Folosind 2 lingurițe sau lingură de falafel, formați amestecul în bile sau discuri cu diametrul de aproximativ 1 inch. Lucrând în loturi de 5, coborâți cu grijă în ulei fierbinte și prăjiți, rotind ocazional, până se rumenesc adânc, aproximativ 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
4
Scurgeți pe prosoape de hârtie. Repetați pentru a prăji falafelul rămas, readucând uleiul la 350 cm.f între fiecare lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
1
Împărțiți bilele falafel între buzunarele pita. Puneți roșii tăiate cubulețe, ceapă, piper și castraveți, napi murați și Amba de mango.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
NapNap
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
2
Stropiți în sos tahini și sos harissa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HarissaHarissa
TahiniTahini
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
3
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții20
Scor De Sănătate6
Revista