Enchiladas De Pui Cu Sos Verde

Enchiladas De Pui Cu Sos Verde
Rețeta Enchiladas de pui cu sos verde este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă face 4 porții cu 439 calorii, 46G de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $3.2 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână brânză cheddar din wisconsin, piept de pui, sos enchilada și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Sos: Sos De Tigaie Cu Boabe De Piper Verde, Enchiladas De Pui Verde Mediu, și Enchiladas De Pui Verde.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați tortilla; gatiti 1 minut pe fiecare parte sau pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
4
Întindeți 2 linguri de sos verde Enchilada peste fiecare tortilla moale, întinzându-se pe margini; acoperiți fiecare cu 1 lingură de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Enchilada VerdeSos Enchilada Verde
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
5
Rulați și așezați, cu cusătura în jos, într-un vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit. Puneți puiul uniform peste tortilla; acoperiți cu sosul enchilada verde rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Enchilada VerdeSos Enchilada Verde
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
6
Se presară cu 1/2 cană de brânză. Acoperiți și coaceți la 350 timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
7
(Totalurile includ sos verde Enchilada)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Enchilada VerdeSos Enchilada Verde

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Pinot Noir Organic Stoltz. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
Stoltz Organic Pinot Noir
Stoltz Organic Pinot Noir
Acest Pinot arată bine cu culoarea sa profundă bogată și aroma florală pentru un Pinot noir organic Columbia Gorge. Totul este pentru ca acest vin fie să întâmpine ani de îmbătrânire, fie să fie băut pe loc.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate25
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista