Enchiladas De Pui Cu Sos Verde
Rețeta Enchiladas de pui cu sos verde este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă face 4 porții cu 439 calorii, 46G de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $3.2 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână brânză cheddar din wisconsin, piept de pui, sos enchilada și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Sos: Sos De Tigaie Cu Boabe De Piper Verde, Enchiladas De Pui Verde Mediu, și Enchiladas De Pui Verde.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Adăugați tortilla; gatiti 1 minut pe fiecare parte sau pana se inmoaie.
Întindeți 2 linguri de sos verde Enchilada peste fiecare tortilla moale, întinzându-se pe margini; acoperiți fiecare cu 1 lingură de brânză.
Rulați și așezați, cu cusătura în jos, într-un vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit. Puneți puiul uniform peste tortilla; acoperiți cu sosul enchilada verde rămas.
Se presară cu 1/2 cană de brânză. Acoperiți și coaceți la 350 timp de 15 minute.
(Totalurile includ sos verde Enchilada)