Easy Cajun Jambalaya

Easy Cajun Jambalaya
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete Creole, așa că încercați ușor Cajun Jambalayan. Această rețetă face 6 porții cu 480 calorii, 22g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Dacă aveți la îndemână orez, ulei de măsline, stoc de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 54%. Încercați Easy Cajun Jambalaya: un fel de mâncare versatil, Cajun Jambalaya, și Cajun Jambalaya pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-un vas mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se sotează puiul și kielbasa până se rumenesc ușor, aproximativ 5 minute. Se amestecă ceapa, ardeiul gras, țelina și usturoiul. Condimentează cu cayenne, pudră de ceapă, sare și piper. Gatiti 5 minute sau pana cand ceapa este frageda si translucida.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
Ceapa Alba Tocata (de La 1 Ceapa Mare Sau 2 Mici)Ceapa Alba Tocata (de La 1 Ceapa Mare Sau 2 Mici)
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
KielbasaKielbasa
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Adăugați orez, apoi amestecați bulionul de pui și frunzele de dafin. Aduceți la fierbere, apoi reduceți căldura, acoperiți și fierbeți 20 de minute sau până când orezul este fraged. Se amestecă sosul Worcestershire și sosul de ardei iute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper

Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc

Albarino, vin de la Rosa si Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru Cajun. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai mic, vor completa căldura în mâncărurile picante Cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Familia Torres Pazo Das Bruxas Albarino cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Familia Torres Pazo das Bruxelles Albarino
Familia Torres Pazo das Bruxelles Albarino
Culoare strălucitoare de aur PAL. Delicat și parfumat, cu note florale fine, flori de tei și marmeladă de lămâie. Mătăsos și savuros pe gust, structurat elegant.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate15
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista