Dovleci Strălucitori

Dovleci Strălucitori
Stralucitoare dovleci condimentate ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 32. O porție conține 101 calorii, 13g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 35 de minute. 200 de oameni au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de condimente de plăcintă cu dovleac, bomboane rotunde de butterscotch, făină de aur și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Încercați Gecko Strălucitor, Suc Verde Strălucitor, și "Paste" Verzi Strălucitoare Primavera pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, amestecați toate ingredientele, cu excepția bomboanelor cu lingura. Capac; frigider 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Sour BriteBomboane De Caracatiță Sour Brite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Încălziți cuptorul la 177°.aliniați foaia de biscuiți cu hârtie pergament de gătit. Pe suprafața făinoasă, rulați aluatul cu grosimea de 1/8 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Tăiați cu tăietor de prăjituri în formă de dovleac de 3 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Aromă De Pepene VerdeBomboane Cu Aromă De Pepene Verde
4
Așezați decupaje la aproximativ 2 inci distanță pe foaia de cookie. Cu tăietori mici cookie sau cuțit paring, taie ochii, nasul și gura în stil jack-O'-lantern.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Aromă De Pepene VerdeBomboane Cu Aromă De Pepene Verde
Creveți SotațiCreveți Sotați
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
5
Folosind o măsură de 1/4 linguriță, așezați bomboane zdrobite în fiecare gaură decupată, umplând cât mai plin posibil, asigurându-vă că bomboanele ating aluatul pe toate părțile fiecărei găuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Sour BriteBomboane De Caracatiță Sour Brite
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
6
Coaceți 8 până la 9 minute sau până când bomboanele sunt topite și prăjiturile sunt setate. Se răcește până când bomboanele se întăresc, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Sour BriteBomboane De Caracatiță Sour Brite
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Scoateți din foaia de cookie în raftul de răcire; se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 35 m.
Porții32
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista