Dovleac Toffee Crunch Cheesecake

Dovleac Toffee Crunch Cheesecake
Dovleac caramele Crunch Cheesecake necesită în jurul valorii de 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 53G de grăsime, și un total de 802 calorii. Pentru $1.85 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, smântână grea, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un nu atât de spectaculos scor spoonacular de 30%. Rețete similare sunt Dovleac Toffee Crunch Cheesecake, Toffee Crunch Cheesecake, și Toffee Crunch Caramel Cheesecake.

Instrucțiuni

1
Faceți crustă: Preîncălziți cuptorul la 177°. pulverizați fundul unei tigaie cu formă de arc de 10 inci cu spray antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Amestecați firimiturile gingersnap, untul și zahărul brun cu mâinile până când amestecul se ține împreună când este presat. Apăsați în partea de jos a tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fursecuri Suplimentare Cu Ghimbir, Tăiate La Jumătate, OpționalFursecuri Suplimentare Cu Ghimbir, Tăiate La Jumătate, Opțional
2/3 Cană De Bomboane M&M's Minis2/3 Cană De Bomboane M&M's Minis
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Coaceți crusta până când este fermă și ușor întunecată, aproximativ 12 minute. Crustă rece. Mențineți temperatura cuptorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
4
Faceți umplutură: bateți crema de brânză și zahărul brun într-un bol mare până se omogenizează. Bateți în unt, apoi ouăle, pe rând, pentru a încorpora bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
2/3 Cană De Bomboane M&M's Minis2/3 Cană De Bomboane M&M's Minis
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Se amestecă în smântână grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
6
Adăugați făină, scorțișoară, extract de vanilie și sare, apoi amestecați până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
7
Adăugați piureul de dovleac și amestecați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De DovleacConserve De Dovleac
8
Așezați tigaia cu formă de primăvară cu crustă răcită pe o tigaie mare de copt (crusta va scurge puțin unt topit pe măsură ce se coace tortul) și turnați amestecul în tigaia cu formă de primăvară peste crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
9
Reveniți la cuptorul 177° și coaceți timp de 1 oră și 10 minute sau până când umplutura este umflată în jurul marginilor și se mișcă ușor în centru când tigaia este agitată ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
10
Scoateți din cuptor și puneți imediat cheesecake fierbinte, neacoperit, la frigider; lăsați să se răcească peste noapte.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
1
Combinați zahărul, apa și sucul de lămâie într-o cratiță mare la foc mediu. După dizolvarea zahărului, nu amestecați. Gatiti până când amestecul se transformă chihlimbar adânc în culoare, ocazional rotire tigaie și periaj în jos părți cu o perie de patiserie umed, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Reduceți căldura la minim și adăugați smântână, amestecând cu o lingură de lemn până când barbotarea dispare. Se fierbe, amestecând ocazional, până se reduce la 1 1/2 căni, aproximativ 8 minute. Se răcește până se întărește, dar încă se toarnă, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
3
Scoateți cheesecake-ul din frigider și lingurați caramelul deasupra, doar până la margini, având grijă să nu-l lăsați să picure pe părți. Faceți un inel din cioburi de bomboane pe marginea vârfului tortului. Folosiți chipsuri de ciocolată albă pentru a face o față jack-O'-lantern în centru. Se răcește cel puțin două ore și până la o zi înainte de servire. Rulați ușor un cuțit în jurul părților laterale ale tigaiei pentru a slăbi tortul și a elibera părțile laterale ale tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Ciocolată AlbăChipsuri De Ciocolată Albă
Mini Batoane De Bomboane Nugat Cu Caramel și Arahide Acoperite Cu Ciocolată (cum Ar Fi Snickers®)Mini Batoane De Bomboane Nugat Cu Caramel și Arahide Acoperite Cu Ciocolată (cum Ar Fi Snickers®)
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista