Desert Înger De Ananas

Desert Înger De Ananas
Ananas înger desert necesită în jurul valorii de 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 256 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de ghimbir măcinat, frișcă grea, nucă de cocos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Funcționează bine ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 22%. Rețete similare includ Desert Înger De Afine, Angel Toffee Desert, și Angel Toffee Desert.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică, combinați ananasul, zahărul, smântâna, scorțișoara și ghimbirul. Gatiti si amestecati la foc mediu timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Între timp, așezați tortul pe o foaie de copt și presărați cu zahăr de cofetari. Se fierbe 5-6 inch. de la căldură timp de 3-4 minute sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Stropiți sosul peste tort; se presara cu nuca de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Desert în meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera cremă Sherry
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista