Denver Paste Cina

Denver Paste Cina
Denver Paste cina ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 572 calorii, 19g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $1.94 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, sarea și piperul proaspăt măcinat, frișca și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până frisca ai putea urma acest curs principal cu Parfum de budincă cu smoching de căpșuni și migdale ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cina Italiană De Paste, Paste Mezeluri Cina, și Cina De Paste Weeknight pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți și roșii de miez; tăiați pe jumătate pe lungime, frecați ușor peste tot cu ulei de măsline și așezați partea tăiată într - un singur strat într-o tigaie de 10 pe 15 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Coaceți roșiile într-un cuptor obișnuit sau cu convecție 450 până când marginile încep să se rumenească, 25 până la 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Între timp, clătiți, tulpinați și semințele de pui poblano; tăiați longitudinal în benzi de 1/16 până la 1/8 inci. Cojiți și tocați ceapa. Într - o tigaie de 5 până la 6 litri, combinați ardeii iute, ceapa și 1 lingură de ulei de măsline. Se amestecă adesea la foc mediu-mare până când ardeii iute sunt șchiopătați și încep să se rumenească, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Chorizo Mexican De PorcChorizo Mexican De Porc
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Când roșiile sunt gata, împingeți pe 1 parte a tigaiei. Răzuiți amestecul de chili în secțiunea goală; păstrați cald într-un cuptor de 150.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
În tigaia de 5 până la 6 litri, aduceți 3 litri de apă la fiert la foc mare; adăugați paste. Când fierberea se reia, reduceți focul și fierbeți ușor până când pastele sunt fragede pentru a mușca, 6 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Scurgeți pastele și reveniți la tigaie. Setați la foc mare și adăugați imediat 1 cană bulion și frișca; se amestecă până la fierbere. Pentru pastele umede, adăugați mai mult bulion după dorință (se înmoaie rapid).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Budincă Instantă De LămâieBudincă Instantă De Lămâie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Se ia de pe foc și se amestecă amestecul de chili.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
8
Adăugați 1/4 cană de brânză și amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
9
Se toarnă amestecul de paste într-un castron larg de servire, se presară cu 1/4 cană de brânză și se aranjează roșiile prăjite deasupra. Lingurați pe farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
10
Adăugați mai multă brânză, sare și piper după gust. Însoțiți cu slănină coaptă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate37
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista