Denver Paste Cina
Denver Paste cina ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 572 calorii, 19g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $1.94 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, sarea și piperul proaspăt măcinat, frișca și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până frisca ai putea urma acest curs principal cu Parfum de budincă cu smoching de căpșuni și migdale ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cina Italiană De Paste, Paste Mezeluri Cina, și Cina De Paste Weeknight pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți și roșii de miez; tăiați pe jumătate pe lungime, frecați ușor peste tot cu ulei de măsline și așezați partea tăiată într - un singur strat într-o tigaie de 10 pe 15 inci.
Coaceți roșiile într-un cuptor obișnuit sau cu convecție 450 până când marginile încep să se rumenească, 25 până la 35 de minute.
Între timp, clătiți, tulpinați și semințele de pui poblano; tăiați longitudinal în benzi de 1/16 până la 1/8 inci. Cojiți și tocați ceapa. Într - o tigaie de 5 până la 6 litri, combinați ardeii iute, ceapa și 1 lingură de ulei de măsline. Se amestecă adesea la foc mediu-mare până când ardeii iute sunt șchiopătați și încep să se rumenească, 10 până la 15 minute.
Când roșiile sunt gata, împingeți pe 1 parte a tigaiei. Răzuiți amestecul de chili în secțiunea goală; păstrați cald într-un cuptor de 150.
În tigaia de 5 până la 6 litri, aduceți 3 litri de apă la fiert la foc mare; adăugați paste. Când fierberea se reia, reduceți focul și fierbeți ușor până când pastele sunt fragede pentru a mușca, 6 până la 10 minute.
Scurgeți pastele și reveniți la tigaie. Setați la foc mare și adăugați imediat 1 cană bulion și frișca; se amestecă până la fierbere. Pentru pastele umede, adăugați mai mult bulion după dorință (se înmoaie rapid).
Se ia de pe foc și se amestecă amestecul de chili.
Adăugați 1/4 cană de brânză și amestecați.
Se toarnă amestecul de paste într-un castron larg de servire, se presară cu 1/4 cană de brânză și se aranjează roșiile prăjite deasupra. Lingurați pe farfurii.
Adăugați mai multă brânză, sare și piper după gust. Însoțiți cu slănină coaptă.