Deluxe cartofi coapte de două ori cu creveți este un fără gluten farfurie. O porție conține 864 calorii, 38g de proteine, și 65g de grăsime. Pentru $ 3.63 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați slănină, ceapă verde, cheddar și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Încercați Deluxe umplute cartofi copți (nu pentru cei care tin dieta!!), Piure De Cartofi Deluxe, și Cartofi Umpluți Cu Creveți De Două Ori pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Frecați cartofii cu ulei vegetal și puneți-i pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
3
Coaceți cartofii până se înmoaie, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
În timp ce cartofii se coc, gătiți slănina într-o tigaie la foc mediu-mare până când sunt crocante, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Transferați feliile pe o placă căptușită cu prosop de hârtie pentru a se scurge, apoi se sfărâmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
6
Se toarnă din tigaie toate, cu excepția a 3 linguri de grăsime de slănină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Tăiați creveții în treimi. Reîncălziți grăsimea de slănină la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
8
Adăugați creveții, condimentul Cajun și un vârf de sare. Gatiti pana cand crevetii sunt opaci, amestecand constant, 2-3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Conserve (3 Oz) Pastă De Tomate
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Sare, Pentru Marginile Paharului
9
Când cartofii sunt gata, lăsați-i să se răcească ușor (lăsați cuptorul pornit). Tăiați treimea superioară a fiecărui cartof și scoateți cu grijă carnea într-un castron. Scoateți cartoful din treimea superioară și adăugați-l în castron, apoi aruncați pielea. Lăsați aproximativ 1/4-inch de frontieră de cartofi în interiorul pielii. Mash carnea de cartofi cu 1 lingurita de sare, ceapa verde, branza, unt, smantana, maioneza si piper negru. Umpleți pielea de cartofi cu umplutura, adăugând orice extra deasupra. Împărțiți creveții deasupra cartofilor și presărați cu slănina sfărâmată. Întoarceți cartofii la cuptor pe foaia de copt și coaceți-i până se încălzesc, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți Reale De Slănină
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Scoateți cartofii din cuptor, presărați cu ceapa verde tocată rezervată și serviți.