Degetare cu ciuperci și anghinare

Degetare cu ciuperci și anghinare
Degetare cu ciuperci și anghinare ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 585 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.96 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 118 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Un amestec de paste degetare, parmezan, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular spectaculos de 87%. Încercați Gem Degetare, Pui cu ciuperci și anghinare, și Carne de porc cu anghinare și ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Așezați uleiul de măsline într-o tigaie mare, grea, la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați ceapa și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
4
Adăugați ciupercile și 1 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
SareSare
5
Se sotează, amestecând ocazional, până când toată umezeala s-a evaporat și ciupercile s-au fiert, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
6
Adăugați Marsala și continuați să gătiți până când aproape tot vinul s-a evaporat, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
7
Între timp, aduceți o oală mare cu apă la fierbere la foc mare. Se amestecă sarea rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Adăugați pastele și gătiți până se înmoaie, dar încă ferme la mușcătură, amestecând ocazional, aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
9
Scurgeți pastele și adăugați-le în ciuperci, Marsala și ceapă
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
CeapăCeapă
PastePaste
10
Adăugați inimile de anghinare, parmezanul și smântâna și gătiți până când anghinarea se încălzește, aproximativ 5 minute. Se amestecă pătrunjelul și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inimi De AnghinareInimi De Anghinare
AnghinareAnghinare
ParmezanParmezan
PătrunjelPătrunjel
PiperPiper
CremăCremă
11
Transferați într-un castron de servire și serviți.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista