Degetare cu ciuperci și anghinare ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 585 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.96 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 118 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Un amestec de paste degetare, parmezan, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular spectaculos de 87%. Încercați Gem Degetare, Pui cu ciuperci și anghinare, și Carne de porc cu anghinare și ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Așezați uleiul de măsline într-o tigaie mare, grea, la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați ceapa și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
4
Adăugați ciupercile și 1 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Sare
5
Se sotează, amestecând ocazional, până când toată umezeala s-a evaporat și ciupercile s-au fiert, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
6
Adăugați Marsala și continuați să gătiți până când aproape tot vinul s-a evaporat, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin
7
Între timp, aduceți o oală mare cu apă la fierbere la foc mare. Se amestecă sarea rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Adăugați pastele și gătiți până se înmoaie, dar încă ferme la mușcătură, amestecând ocazional, aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
9
Scurgeți pastele și adăugați-le în ciuperci, Marsala și ceapă
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
Ceapă
Paste
10
Adăugați inimile de anghinare, parmezanul și smântâna și gătiți până când anghinarea se încălzește, aproximativ 5 minute. Se amestecă pătrunjelul și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inimi De Anghinare
Anghinare
Parmezan
Pătrunjel
Piper
Cremă
11
Transferați într-un castron de servire și serviți.