Dacquoise de nucă de cocos prăjită cu înghețată de ananas portocaliu

Dacquoise de nucă de cocos prăjită cu înghețată de ananas portocaliu
Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 10 și costă 94 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 429 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. Un amestec de acompaniament: sos de caramel cu rom portocaliu, zahăr, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 26%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Înghețată Bananan Cu Preparare Rece De Nucă De Cocos Prăjită, Salată de ananas și portocale cu nucă de cocos prăjită, și Grătar: ananas glazurat cu rom cu nucă de cocos prăjită și înghețată Vanillan.

Instrucțiuni

1
Tăiați coaja din jumătate de ananas, apoi stoarceți sucul din coajă cu mâinile într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnanasAnanas
SucSuc
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Turnați sucul printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron mic. Miez de ananas, apoi se toacă fin carnea de ananas și se răcește, acoperit, până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnanasAnanas
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
3
Aduceți smântâna, laptele, zahărul și sarea la fiert într-o cratiță grea de 2 litri, amestecând până când zahărul este dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
ZahărZahăr
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Bateți ouăle într-un castron până se omogenizează, apoi adăugați amestecul de smântână fierbinte într-un flux lent, șoptind.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
5
Transferați crema înapoi în cratiță și gătiți la foc moderat mic, amestecând constant cu o lingură de lemn, până când este suficient de groasă pentru a acoperi spatele lingurii și înregistrează 175 până la 180 F pe termometru, 3 până la 5 minute (nu lăsați să fiarbă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Se toarnă imediat prin sită într-un castron curățat și se amestecă zest, sucuri de portocale și lămâie și suc de ananas rezervat. Se răcește crema la temperatura camerei, amestecând ocazional, apoi se răcește, suprafața acoperită cu o rundă de hârtie de ceară, până la rece, aproximativ 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De AnanasSuc De Ananas
CremăCremă
PortocaliuPortocaliu
LămâieLămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
SitaSita
BolBol
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Întindeți nuca de cocos uniform într-o tigaie superficială și prăjiți-o în mijlocul cuptorului, amestecând ocazional, până devine aurie, 10 până la 12 minute. Se răcește în tigaie pe un raft.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De CocosNucă De Cocos
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
3
Reduceți cuptorul la 200 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Tapetați 2 foi mari de copt cu pergament și, folosind fundul detașabil al tăvii springform ca șablon, urmăriți 3 cercuri pe pergament (2 pe 1 foaie și 1 pe altele). Întoarceți pergamentul (cercurile vor fi vizibile prin hârtie).
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Bateți albușurile cu cremă de tartru și sare într-un castron mare cu un mixer electric la viteză medie până când țin vârfuri moi. Bateți în zahăr 1 lingură la un moment dat și continuați să bateți până când bezea ține vârfuri rigide lucioase, aproximativ 5 minute. Îndoiți nuca de cocos în bezea, apoi lingurați jumătate în punga de patiserie. Ținând punga perpendiculară pe și 1 inch deasupra pergamentului, pipați bezea uniform în cercuri de pergament într-o spirală, începând în centrul fiecăruia și terminând chiar în interiorul liniei trasate. (Umpleți punga cu bezea după cum este necesar.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Nucă De CocosNucă De Cocos
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
Sac De PatiserieSac De Patiserie
BolBol
6
Coaceți bezea în treimile superioare și inferioare ale cuptorului, schimbând poziția foilor la jumătatea coacerii, până la uscare la atingere, foarte palidă și crocantă, aproximativ 2 ore în total. (În zilele ploioase, poate fi necesar să coaceți bezea mai mult timp.) Glisați bezea (pe pergament) pe rafturi și răciți complet. Curățați hârtia din bezea.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Înghețați crema în aparatul de înghețată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De înghețatăMașină De înghețată
2
Se transferă într-un castron și se amestecă ananasul tocat răcit. Dacă nu utilizați imediat, transferați înghețata într-un recipient etanș și puneți-o congelator.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
AnanasAnanas
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1
Linia de jos a tigaie springform cu o rundă de hârtie de ceară. Tăiați marginile bezea cu un cuțit, dacă este necesar, pentru a se potrivi în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
CuțitCuțit
2
Așezați 1 bezea, cu partea plată în jos, în fundul tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Întindeți bezea uniform cu jumătate de înghețată, apoi acoperiți cu o altă bezea, apăsând-o ușor în înghețată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
4
Întindeți bezea uniform cu înghețata rămasă, apoi acoperiți cu bezea rămasă, cu partea plată în jos, apăsând-o ușor în înghețată. Înfășurați tigaia cu folie de plastic și congelați până când dacquoise este ferm, cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
TigaieTigaie
5
Cu aproximativ 20 de minute înainte de servire, scoateți dacquoise din tigaie (aruncați hârtia de ceară) și transferați-o pe o farfurie de servire, apoi puneți-o la frigider pentru a se înmuia.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
TigaieTigaie
1
* Rundele de bezea pot fi coapte cu 4 zile înainte și păstrate într-un recipient etanș la temperatura camerei.* Înghețata se poate face cu 4 zile înainte. Se înmoaie în frigider înainte de a se întinde pe bezea.* Dacquoise poate fi asamblat și înghețat cu 2 zile înainte.* Acest desert poate fi făcut și folosind înghețată de vanilie superpremium de 2 1/4 halbe. Se amestecă înghețata împreună cu sucurile și ananasul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
AnanasAnanas
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiVară
Revista