Curcan Sărat
Curcan sărat ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 22 și costă 81 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 44G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 326 calorii. Un amestec de zahăr, piper măcinat grosier, curcan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 183 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 11 ore și 20 de minute. Acesta este adus la tine de rețete Kraft. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 72%. Încercați Curcan Întreg Sărat, Curcan Sărat, și Curcan Prăjit Cu Saramură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti 1 qt. (4 căni) apă, zahăr, sare, oțet și piper în cratiță la foc mediu 10 min. sau până când zahărul și sarea se dizolvă, amestecând ocazional.
Se toarnă într-un recipient de plastic suficient de mare pentru a ține lichidul sărat și curcanul.
Adăugați apa rămasă. Se răcește complet.
Îndepărtați și aruncați gâtul și măruntaiele din cavitățile curcanului. Clătiți curcanul; se scurge bine.
Adăugați curcan la lichidul de saramură; acoperi. Refrigerați cel puțin 10 ore sau până la 24 de ore.
Scoateți curcanul din lichid; clătiți bine cu apă rece. Se usucă cu prosoape de hârtie. Gatiti dupa dorinta.