Curcan prăjit umplut cu sos de alune

Curcan prăjit umplut cu sos de alune
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați curcanul prăjit umplut cu sos de alune. Această rețetă servește 12 și costă 3,65 USD pe porție. O porție conține 1625 calorii, 130g de proteine, și 86G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați boabe de piper, apă, curcan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 53 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Cârnați dulci, salvie și piept de curcan umplut cu alune, Salată De Sfeclă Prăjită Și Alune Cu Un Pansament Balsamic Cu Miere, și Filet de curcan prăjit cu ierburi cu sos de Mango, tei și ghimbir și cartofi dulci prăjiți pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați mănușile și gâtul.
2
Combinați zahărul brun închis și sarea kosher într-un recipient de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun închisZahăr Brun închis
Sare KosherSare Kosher
3
Adăugați 4 căni de apă fierbinte în recipient; se amestecă până se dizolvă zahărul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
SareSare
4
Adăugați cuburi de gheață, boabe de piper și cimbru; puneți curcanul în saramură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De PiperBoabe De Piper
Cuburi De GheațăCuburi De Gheață
Toată TurciaToată Turcia
SaramurăSaramură
CimbruCimbru
5
Adăugați apă rece pentru a acoperi (aproximativ 6 qt.). Greutate curcan în jos folosind un capac din fontă, dacă este necesar. Acoperiți și răciți 48 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
ApăApă
6
Pregătiți pansamentul: Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Coaceți alunele într-un singur strat într-o tigaie superficială timp de 8 până la 10 minute sau până când sunt prăjite și parfumate, amestecând la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluneAlune
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
8
Topiți untul într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
9
Se adauga ceapa si telina, si saut 10-12 minute sau pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
țelinățelină
CeapăCeapă
10
Adăugați cuburi de pâine și alune; se amestecă pentru a acoperi. Condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Cuburi De PâineCuburi De Pâine
AluneAlune
11
Lăsați să se răcească complet (aproximativ 1 oră).
12
Scoateți curcanul din saramură; aruncați saramura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
SaramurăSaramură
13
Așezați curcanul, pieptul în jos, pe o suprafață de lucru și lingurați 4 până la 5 căni care se îmbracă în cavitatea gâtului, apăsând ferm. Înlocuiți pielea peste cavitatea gâtului și fixați-o folosind murături din lemn. Întoarceți curcanul și lingura rămasă în cavitatea corpului. Legați capetele picioarelor împreună cu sfoară; puneți vârfurile aripilor sub. Pat curcan uscat cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
14
Periați curcanul cu 3 linguri. ulei de măsline; se presara cu 1 lingura. sare și 2 lingurițe. pepper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
PiperPiper
Toată TurciaToată Turcia
SareSare
15
Așezați curcanul, cu pieptul în jos, pe un raft într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
16
Se toarnă 2 căni de apă în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
17
Coaceți la 350 timp de 2 până la 2 1/2 ore. Întoarceți curcanul, cu pieptul în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
18
Coaceți 2 până la 2 1/2 ore sau până când un termometru pentru carne introdus în coapsă înregistrează 180 și Centrul de pansament înregistrează 165, ecranând cu folie de aluminiu în ultima oră de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
19
Lăsați curcanul să stea cu 20 de minute înainte de a sculpta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
20
* Curcanul întreg congelat, dezghețat, poate fi înlocuit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
21
Notă: în funcție de dimensiunea cavității de curcan, este posibil să aveți resturi de pansament. Se amestecă 1/2 până la 1 cană de bulion de pui în pansamentul rămas și se pune într - un vas de copt ușor uns de 11 x 7 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
22
Coaceți la 350 timp de 25 până la 30 de minute sau până când se încălzește bine.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 53 m.
Porții12
Scor De Sănătate58
Revista