Curcan Cu Ierburi Cu Unt Prăjit

Curcan Cu Ierburi Cu Unt Prăjit
Dacă aveți aproximativ 4 ore pentru a petrece în bucătărie, curcanul cu unt prăjit ar putea fi un excelent fără gluten și primar rețetă pentru a încerca. Acest fel principal are 612 calorii, 73G de proteine, și 31g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Pentru $2.18 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână unt, piper, bulion de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Foodnetwork are 1102 fani. Cu o lingură scor de 94%, acest fel de mâncare este grozav. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Curcan Cu Ierburi Cu Unt Prăjit, Curcan Cu Ierburi Cu Unt Prăjit, și Curcan prăjit cu unt de ierburi și șalotă prăjită.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-un castron mic, combinați untul înmuiat, condimentul de pasăre, amestecul de sos de usturoi și usturoiul zdrobit. Folosiți o furculiță pentru a amesteca împreună până se combină bine. Acoperiți și puneți la frigider timp de 15 până la 30 de minute, până când este ferm, dar nu tare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Recipient (7 Uncii) Ceapă Tocată1 Recipient (7 Uncii) Ceapă Tocată
Amestec De SosAmestec De Sos
Curcan (sau Pui) Gătit MărunțitCurcan (sau Pui) Gătit Mărunțit
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe CutieCum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
3
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4
Aranjați țelina, morcovii și jumătate din ceapa tăiată cubulețe în fundul unei tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
5
Se adaugă bulionul de pui și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și TartinabilăFasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
6
Clătiți curcanul dezghețat și uscați-l. Folosiți degetul pentru a slăbi cu atenție pielea din jurul întregii păsări. Luați amestecul de unt și tăiați-l în bucăți mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Curcan (sau Pui) Gătit MărunțitCurcan (sau Pui) Gătit Mărunțit
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
7
Așezați bucățile de unt sub pielea întregului curcan. Frecați bucățile de unt rămase pe exteriorul pielii și condimentați cu sare și piper. Umpleți interiorul cavității de curcan cu ceapă rămasă, amestec proaspăt de păsări de curte și felii de lămâie. (Truss dacă este necesar.) Introduceți termometrul pop-up la un unghi de aproximativ 3 inci în jos de cavitatea gâtului și la 2 inci de osul sânului, în partea cea mai groasă a sânului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Păsări De CurtePăsări De Curte
Curcan (sau Pui) Gătit MărunțitCurcan (sau Pui) Gătit Mărunțit
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
8
Așezați curcanul pe patul de legume în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
9
Introduceți în cuptor și reduceți temperatura la 325 de grade F. prăjiți timp de 1 oră, apoi ungeți cu sucuri de tigaie la fiecare 20 de minute până când apare termometrul sau până când un termometru citit instantaneu introdus în coapsă înregistrează 180 de grade F, aproximativ 3 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
Subţire-Subţire-
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții12
Scor De Sănătate36
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista