Curcan, ciuperci și porumb caserola mexicană

Curcan, ciuperci și porumb caserola mexicană
Turcia, ciuperci și porumb caserola Mexican ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $ 4.02 pe portie, această rețetă acoperă 38% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 57G de proteine, 57G de grăsime, și un total de 949 calorii. Mergeți la magazin și ridicați Monterey jack, ardei poblano, brânză manchego și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Încercați Caserola De Porumb Mexicană, Caserola De Porumb Mexicană, și Caserola mexicană cu pâine de porumb pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru sos: într-un blender sau robot de bucătărie, combinați ardeii cu bulionul, usturoiul, ceapa, coriandrul și puțină sare și piper, apoi piureul. Într-o cratiță la foc mediu, topiți untul, apoi bateți făina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
ArdeiArdei
UntUnt
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SosSos
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BatetiBateti
3
Adăugați laptele și smântâna și ridicați puțin focul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
LapteLapte
4
Adăugați piureul poblano și fierbeți la foc mic pentru a se îngroșa și a găti sosul, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper PoblanoPiper Poblano
SosSos
1
Încălziți EVOO într-o tigaie mare la foc mediu-mare; adăugați untul și topiți-l în ulei. Se rumenesc ciupercile, aproximativ 10 minute. Apoi adăugați porumbul și șalotele și gătiți pentru a rumeni ușor porumbul și a înmuia șalotele, încă aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
UntUnt
PorumbPorumb
Ulei De Măsline Extra VirginUlei De Măsline Extra Virgin
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați curcanul și stocul și încălziți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
StocStoc
3
Char tortilla peste o flacără deschisă pe un arzător de gaz, sau în tigaie uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Puneți jumătate de curcan, ciuperci și porumb într-o farfurie și acoperiți cu jumătate de sos, brânză și un strat de șindrilă de 3 tortilla. Topiți tortilele cu restul de curcan, ciuperci și porumb, tortilla, sos și brânză. Se răcește și se păstrează pentru o masă înainte sau se coace pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
BrânzăBrânză
Toată TurciaToată Turcia
SosSos
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
CuptorCuptor
5
Coaceți la 400 de grade F de la temperatura camerei până când se încălzește și se rumenesc și se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate30
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista