Cupe De Cartofi Dulci Din Arțar
Cupele de cartofi dulci din arțar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 8 și costă $1.17 pe portie. O porție conține 342 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime. Dacă aveți zahăr brun ferm, sirop de arțar, cartofi dulci cu abur și piure și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 39 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Căni de șuncă și cartofi dulci, Sweet Maple BBQ pene de cartofi dulci la grătar, și Cupe De Ouă Cu Cartofi Dulci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Aburiți cartofii conform instrucțiunilor pachetului. Mash împreună cartofi dulci și următoarele 5 ingrediente. Lingură amestec în 8 (6-oz.) cupe cu cremă.
Așezați pe o foaie de copt.
Bateți albușurile la viteză mare cu un mixer electric până se spumează.
Adăugați zahăr, 1 lingură. la un moment dat, bateți până se formează vârfuri rigide și zahărul este dizolvat.
Întindeți bezea peste amestecul de cartofi dulci.
Coaceți la 400 timp de 10 minute sau până se rumenesc.
Notă: Am testat cu minereu-Ida Steam n ' Mash