Cupe De Brânză De Somon Afumat

Cupe De Brânză De Somon Afumat
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 68 calorii. Această rețetă servește 15. Dacă 64 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., cupele de brânză de somon afumat ar putea fi un spectaculos pescatarian rețetă pentru a încerca. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 7 ar spune că a lovit locul. Un amestec de frișcă, coji fillo, somon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Căni de brânză de capră, Avocado și somon afumat, Somon afumat în cupe de castraveți, și Cupe De Castraveți Cu Somon Afumat.

Instrucțiuni

1
Dezghețați cojile fillo conform instrucțiunilor de pe pachet. Într-un castron mediu, amestecați toate ingredientele rămase, cu excepția pecanelor, până se amestecă bine. Puneți lingura într-o pungă de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor de 1 litru. Sigiliu sac; taie 1/2 inch off 1 colț de sac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mini Filo ShellsMini Filo Shells
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Pentru a servi, pipă sau lingură amestec de brânză-somon în fiecare cană fillo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
3
Presărați fiecare cu nuci pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții15
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista