Cumin - cartofi prăjiți cu Caviar și somon afumat

Cumin - cartofi prăjiți cu Caviar și somon afumat
Cartofii prăjiți cu chimen cu Caviar și somon afumat ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 43 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 24 și costă 55 de cenți pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați coriandru, semințe de chimen grosier, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o nu atât de minunat scor spoonacular de 21%. Rețete similare includ Cumin - cartofi prăjiți cu Caviar și somon afumat, Somon Afumat Și Cremă De Mărar Slab Cu Caviar Pe Cuptor Prăjit, și Salată de somon afumat și Caviar.

Instrucțiuni

1
Folosind cojitorul de legume, îndepărtați coaja (numai partea galbenă) de la lămâi. Fierbeți coaja, 1/2 cană de apă și 4 lingurițe de sare kosher într-o cratiță mică grea la foc mediu-mare până când sarea se dizolvă. Reduceți căldura la minim și fierbeți până când lichidul se reduce la 2 linguri și coaja este fragedă, amestecând ocazional, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Transferați coaja cu lichid în borcan.
3
Adăugați suc de lămâie și ulei de măsline extravirgin. Refrigerați cel puțin 1 zi și până la 1 săptămână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate SubțireO Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
4
Se scurge coaja; carne tocată. Se amestecă CR aproxumme fra fra, mărar tocat, cilantro, și 1 lingura coaja tocată într-un castron mic. Acoperiți și răciți cel puțin 2 ore și până la 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Carne MăcinatăCarne Măcinată
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Setați rack-ul în poziția cea mai joasă în cuptor și preîncălziți la 450 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Periați foaia de copt antiaderentă cu 1 lingură de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
7
Combinați 1 lingură de ulei de măsline și chimen într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
8
Adăugați cartofi; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
9
Se presară sare și piper. Aranjați cartofii, tăiați cu fața în jos, pe foaia de copt și prăjiți până se înmoaie și părțile tăiate se rumenesc, aproximativ 12 minute. Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
10
Aranjați jumătățile de cartofi, tăiate cu fața în sus, pe platou. Top fiecare cu 1 lingurita CR aproxormme fra fra, 1 benzi de somon, și 1/2 linguriță caviar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CaviarCaviar
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
11
Se ornează cu crenguțe de mărar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
1
Alegerea noastră pentru a acoperi cartofii este caviarul American—încă indulgent, dar nu pe cale de dispariție. Comandați - l de la petrossian.com sau tsarnicoulai.com.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
CaviarCaviar
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista