Cumin - cartofi prăjiți cu Caviar și somon afumat
Cartofii prăjiți cu chimen cu Caviar și somon afumat ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 43 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 24 și costă 55 de cenți pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați coriandru, semințe de chimen grosier, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o nu atât de minunat scor spoonacular de 21%. Rețete similare includ Cumin - cartofi prăjiți cu Caviar și somon afumat, Somon Afumat Și Cremă De Mărar Slab Cu Caviar Pe Cuptor Prăjit, și Salată de somon afumat și Caviar.
Instrucțiuni
Folosind cojitorul de legume, îndepărtați coaja (numai partea galbenă) de la lămâi. Fierbeți coaja, 1/2 cană de apă și 4 lingurițe de sare kosher într-o cratiță mică grea la foc mediu-mare până când sarea se dizolvă. Reduceți căldura la minim și fierbeți până când lichidul se reduce la 2 linguri și coaja este fragedă, amestecând ocazional, aproximativ 10 minute.
Transferați coaja cu lichid în borcan.
Adăugați suc de lămâie și ulei de măsline extravirgin. Refrigerați cel puțin 1 zi și până la 1 săptămână.
Se scurge coaja; carne tocată. Se amestecă CR aproxumme fra fra, mărar tocat, cilantro, și 1 lingura coaja tocată într-un castron mic. Acoperiți și răciți cel puțin 2 ore și până la 8 ore.
Setați rack-ul în poziția cea mai joasă în cuptor și preîncălziți la 450 F.
Periați foaia de copt antiaderentă cu 1 lingură de ulei de măsline.
Combinați 1 lingură de ulei de măsline și chimen într-un castron mare.
Adăugați cartofi; aruncați pentru a acoperi.
Se presară sare și piper. Aranjați cartofii, tăiați cu fața în jos, pe foaia de copt și prăjiți până se înmoaie și părțile tăiate se rumenesc, aproximativ 12 minute. Se răcește ușor.
Aranjați jumătățile de cartofi, tăiate cu fața în sus, pe platou. Top fiecare cu 1 lingurita CR aproxormme fra fra, 1 benzi de somon, și 1/2 linguriță caviar.
Se ornează cu crenguțe de mărar.
Alegerea noastră pentru a acoperi cartofii este caviarul American—încă indulgent, dar nu pe cale de dispariție. Comandați - l de la petrossian.com sau tsarnicoulai.com.