Cum se face Ketchup de roșii verzi de casă

Cum se face Ketchup de roșii verzi de casă
Cum să faci Ketchup de roșii verzi de casă ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 80. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 23 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper măcinat, oțet de cidru, condimente de murat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 8 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cum se face Ketchup de roșii verzi, ketchup de roșii sau sos de roșii / cum se face ketchup de roșii, și Cum se face Ketchup de roșii.

Instrucțiuni

1
Feliați roșiile verzi și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei ThailandeziArdei Thailandezi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2
Așezați într-o oală mare cu piper, muștar și sos Worcestershire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Puneți condimentele mixte de murat într-o pungă mică de pânză de brânză și adăugați la amestecul de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente De DecapareCondimente De Decapare
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
4
Se toarnă cidru peste amestec.Gatiti timp de patru pana la sase ore la foc foarte mic, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar
5
Scoateți punga de condimente de decapare.Amestec de piure cu un blender cu baghetă sau într-un robot de bucătărie sau blender. Se strecoară amestecul de roșii printr-o strecurătoare cu plasă.Reveniți la oală și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente De DecapareCondimente De Decapare
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Adăugați suc de lămâie și 3/4 cană de agave și amestecați până se dizolvă. Folosind o lingură curată, luați un gust. Dacă simțiți că ketchup-ul este suficient de dulce, opriți-vă. Dacă nu, adăugați încă 1/4 cană de nectar de agave. Nu uitați să folosiți o lingură curată de fiecare dată când gustați testul.Umpleți imediat șase borcane de jeleu sterilizate cu ketchup de roșii verzi, lăsând spațiu pentru cap de 1/4 inch.Ștergeți blaturile și firele borcanului cu un prosop de hârtie curat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Procent De Tequila BlancoProcent De Tequila Blanco
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
7
Așezați capacele de etanșare la cald pe borcane și aplicați șurubul pe inele.Procesați în baie de apă clocotită într-o oală adâncă de conservare timp de 5 minute, ajustând altitudinea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
8
Scoateți borcanele și răciți complet. Strângeți inelele șurubului borcanului pentru a finaliza procesul de etanșare.După ce borcanele de ketchup de roșii verzi se răcesc, verificați sigiliile apăsând mijlocul capacului cu degetul. Dacă capacul revine, ketchup-ul dvs. de roșii verzi nu s-a sigilat și trebuie refrigerat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
9
Lăsați borcanele cu ketchup de roșii verzi să stea la temperatura camerei 24 de ore. Nu uitați să aplicați o etichetă datată!Păstrați produsul nedeschis într-un loc răcoros și uscat până la un an. Puneți la frigider ketchup-ul de roșii verzi după deschidere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
DificultateExpert
Gata În8 hrs
Porții80
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista