Cum se fac Trufe de ciocolată de casă
Cum sa faci trufe de ciocolată de casă este un Hor d ' oeuvre care servește 30. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 72 calorii. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus prin simple rețete. 2600 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ciocolată dulce-amăruie, amaretto, nuci și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, care este improvizabil. Dulciuri pentru iubita mea – cum se fac trufe de ciocolată, Trufe De Ciocolată De Casă, și Copiii pot face: trufe de ciocolată cu fructe și nuci sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Încălziți crema la foc mic: într-o cratiță mică și grea, aduceți frișca grea la foc mic (amestecați și răzuiți părțile laterale cu o spatulă la fiecare câteva minute).
Dacă utilizați una dintre celelalte arome recomandate, amestecați-o cu crema (și ignorați vanilia în pasul următor). Dacă adăugați mentă sau alte solide, după ce crema fierbe, scoateți-o de pe foc și lăsați să se scurgă timp de o oră. Apoi strecurați solidele și readuceți crema la foc mic și continuați cu rețeta.
Așezați ciocolata într-un castron separat.
Se toarnă crema peste ciocolată, se adaugă vanilia și se lasă să stea câteva minute, apoi se amestecă până se omogenizează. (Această bază de ciocolată se numește ganache.)
Se dă la frigider timp de 2 ore: se lasă să se răcească, apoi se pune la frigider timp de două ore.
Se rulează în bile și se răcește peste noapte: folosiți o linguriță pentru a întinde bile de ganache.
Rulați-vă rapid în mâini (deoarece se va topi de la căldura mâinilor) și așezați-o pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament.
Se pune la frigider peste noapte.
Se rulează în pudră de cacao:
Se rulează în pudră de cacao sau nuci tocate și se servește sau se pune din nou la frigider până când este nevoie.