Crisp Pecan Cookie-Uri
Crisp Pecan cookie-uri ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 73 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 30. Dacă aveți la îndemână praf de copt, albuș de ou, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 8%, acest fel de mâncare este improvabil. Încercați Crisp Cacao-Pecan Cookie-Uri, Blueberry-Pecan Crisp, și Apple-Pecan Crisp pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina, praful de copt și sarea, amestecând cu un tel.
Combinați zahărul brun și untul într-un castron și bateți cu un mixer la viteză mare până când sunt ușoare și pufoase.
Adăugați extractul de vanilie și albușul de ou și bateți timp de 1 minut. Se amestecă amestecul de făină și pecanele tocate. Dați la frigider aluatul timp de 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 35
Așezați 1/4 cană de zahăr pudră într-un castron mic. Cu mâinile umede, formați aluatul în bile de 30 (1/2 inch).
Rotiți bilele în 1/4 cană de zahăr pudră.
Așezați 2 centimetri unul de celălalt pe foile de copt acoperite cu spray de gătit.
Puneți tigăile în congelator timp de 10 minute.
Coaceți la 350 timp de 12 minute sau până când prăjiturile sunt aurii. Se răcește pe tigăi 2 minute.
Scoateți din tigăi; se răcește complet pe rafturile de sârmă. Folosind o sită fină, presărați zahărul pudră rămas peste fursecuri.