Crisp Cajun Panfish
Rețeta Crisp Cajun Panfish se poate face în aproximativ 40 de minute . Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 381 de calorii , 28 g de proteine și 13 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 8. Pentru 2,38 USD per porție , această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei creole. Mergeți la magazin și cumpărați condimente cajun, file de biban, fulgi de cartofi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 9 persoane au fost impresionate de această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 69% , care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Paste cu pui cajun , Pui cajun înnegrit și Bucătărie cajun: Jambalaya vegană .
Instrucțiuni
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați primele cinci ingrediente.
Adăugați pește, câte o bucată; se agită pentru a acoperi.
Bateți ouăle și apa într-un vas puțin adânc.
Puneți fulgii de cartofi într-un alt vas de mică adâncime. Înmuiați fiecare file în ouă, apoi acoperiți cu fulgi de cartofi. Înmuiați din nou peștele în ouă și fulgi de cartofi.
Într-o tigaie mare, încălziți 3 linguri de ulei la foc mediu-mare. Gatiti pestele in loturi timp de 3-4 minute pe fiecare parte sau pana cand pestele se fulge usor cu o furculita, adaugand ulei dupa cum este necesar.