Creveți De Usturoi La Grătar
Creveții de usturoi la grătar sunt un fără gluten, primar și pescatarian felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 289 calorii, 42G de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.9 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă este plăcută de 364 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați creveți, tip de foc: direct, coajă de tei și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până limes ai putea urma acest curs principal cu Granita De Pepene Verde ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Încercați Frigarui de creveți cu usturoi și var la grătar, Salată de creveți la grătar Chipotle Lime în pansament de lime Cilantro, și Creveți De Usturoi-Var pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face marinada, puneți jalapeincurbo, suc de lămâie, usturoi, ulei de măsline, pudră de chili, sare și coajă de tei în borcanul unui blender. Puree până când usturoiul și jalapele sunt tocate complet.
Puneți creveții într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Se toarnă marinada și se aruncă pentru a se combina.
Lăsați la marinat la temperatura camerei timp de 30 de minute în timp ce pregătiți grătarul.
Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, se toarnă și se întinde cărbunii uniform pe întreaga suprafață a grătarului de cărbune. Setați grătarul de gătit la loc, acoperiți grătarul și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Curățați și ungeți grătarul. Grătiți creveții la foc mare până când sunt fierți, aproximativ 2-3 minute pe fiecare parte.
Scoateți într-un platou și serviți imediat.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveți în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca St. Michael-Eppan furie Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio]()
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.