Creveții în sos Bahia ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 241 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 2,93 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de lapte de cocos, roșii, piper habanero și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma varul, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 21 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Creveți în stil Bahia în sos de nucă de cocos, Midii În Stil Bahia, și Creveți 2 moduri: sos de soia-creveți la grătar cu salată de spanac și Scampi în stil nou pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Curățați yuca și tăiați-o în cuburi de 1/2 inch pentru a măsura 1 1/4 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Manioc
2
Așezați yuca într-o cratiță medie; acoperiți cu apă. Se aduce la fierbere la foc mare. Acoperiți, reduceți focul la mediu-mic și fierbeți 25 de minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Manioc
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
3
Scurgeți yuca într-o strecurătoare peste un castron, rezervând 1/2 cană de lichid de gătit. Întoarceți yuca și rezervați 1/2 cană de lichid de gătit în tigaie; se pasează cu un tocător de cartofi până se omogenizează. Aruncați orice fibre dure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Manioc
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De Cartofi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Roșii Feliate, Opțional
4
Așezați usturoiul pe o placă de tăiere; mash la o pastă prin glisarea și apăsarea lat de cuțit peste usturoi de mai multe ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
1 Rulou Galben Cu Fructe
5
Combinați usturoiul, creveții, sucul de lămâie și 1/4 linguriță de sare într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor Piure
Usturoi Goya®
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Lăsați să stea la temperatura camerei 30 de minute.
7
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mic.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
8
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi. Se amestecă semințele de annatto și se gătește 5 minute sau până când uleiul devine portocaliu intens, agitând frecvent tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Annatto
3 Bețișoare De Covrig
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
9
Se ia de pe foc; se lasă să stea 10 minute. Aruncați semințele de annatto, rezervând ulei în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Annatto
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
10
Încălziți tigaia la foc mediu până când uleiul de annatto este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Annatto
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
11
Adăugați ceapa și ardeiul gras; gatiti 6 minute sau pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
12
Adăugați roșii; gatiti 10 minute sau pana cand Rosia se descompune, amestecand ocazional. Mash amestec cu o lingură de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
13
Adăugați creveți cu marinată, lapte de cocos și capotă Scotch. Reduceți căldura la minim și fierbeți 3 minute, amestecând ocazional. Se amestecă piureul de yuca rezervat, rămânând 1/4 linguriță de sare și 1 lingură de coriandru; gatiti 2 minute sau pana cand crevetii sunt gata. Puneți amestecul de creveți în boluri puțin adânci; presărați uniform cu 1 lingură de coriandru rămasă și serviți cu pene de var.
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.