Crepe Zinfandel cu rubarbă cu căpșuni
Strawberry Rhubarb Zinfandel Crepes este un mic dejun mediteranean. Această rețetă face 8 porții cu 1044 de calorii, 13 g de proteine și 50 g de grăsime fiecare. Pentru 6,85 USD per porție, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și luați lapte, unt, sirop de rubarbă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. Vă este adus de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Este perfect pentru Ziua Mamei. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 47%. Acest scor este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Crepele cu rubarbă cu căpșuni, Crepele cu lămâie și cardamom cu cremă de căpșuni și rubarbă și Zinfandel Strawberry Trifle.
Instrucțiuni
Într-un castron, amestecați ingredientele uscate împreună. Într-un castron separat, amestecați ingredientele umede. Amestecă încet ingredientele uscate cu cea udă. Răciți timp de 1 oră. Se strecoară, dacă este necesar.
Adăugați suficient aluat într-o tigaie fierbinte pentru a acoperi subțire fundul tigaii. Gătiți crep aproximativ un minut sau până când partea de jos a marginilor crepului începe să se ondula. Întoarceți și gătiți aproximativ 30 de secunde.
Scoateți fiecare crep și stivuiți-l pe o farfurie. Pune deoparte până când este gata de umplere.
Adăugați toate ingredientele într-o cratiță și aduceți la fierbere. Se fierbe până scade aproximativ 3/4 din timp. Strecurați și apoi continuați să reduceți la un sirop mediu.
Puneți ingredientele într-o oală mare, acoperiți cu apă și aduceți la fiert. Se fierbe pana scade aproximativ 3/
Strecurați și apoi continuați să reduceți până la un sirop greu.
Pune ingredientele într-un castron al unui mixer cu suport prevăzut cu o paletă și smântână până se omogenizează. Acest lucru se poate face alternativ cu un mixer manual.
Se calesc capsunile intr-o cantitate mica de unt de rubarba pana se inmoaie usor.
Adăugați zahăr vanilat. Deglazează cu oțet de zmeură.
Se intinde pe tava pentru a se raci.
Umpleți crepele cu puțin din amestecul de căpșuni și puțin unt de rubarbă. Se pliază în sferturi și se pune pe o farfurie, câte trei, presărată cu o cantitate mică de unt de rubarbă.
Așezați 1 crep cu partea rumenită în jos și ungeți cu puțin unt de rubarbă. Puneți câteva dintre căpșuni sotate în centru și îndoiți crepea astfel încât să se suprapună ușor.
Se presară cu puțin zahăr vanilat și se rumenește cu o torță.
Stropiți peste puțin siropul Zinfandel și stropiți cu boabe de piper roz și căpșuni.
Serviți cu înghețată, dacă doriți.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi), Bordeaux, Moscato Dasti, Burgundia Albă
Crem Sherry, Porto și șampanie sunt alegerile mele de top pentru crepe. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este Moet & Chandon White Star (). Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
![Moet & Chandon White Star ()]()
Moet & Chandon White Star ()
White Star este o șampanie mai moale. Este bine echilibrat și armonios, cu arome subtile de pâine prăjită caldă și turtă dulce. Finalul este susținut de o notă de miere.