Cremă De Lămâie-Lime Tofu Cheesecake
Cremă de lămâie-Lime tofu Cheesecake necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 297 calorii. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de caș de lămâie îmbuteliat, zahăr granulat, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Lemon Tofu "Cheesecake, Cheesecake Cu Lămâie Cremoasă, și Cremoase Lamaie Cheesecake Crumb Baruri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Pentru a pregăti crusta, combinați primele 3 ingrediente într-un castron mic, aruncând bine amestecul cu o furculiță.
Presărați amestecul în fundul unei tigaie cu formă de arc de 9 inci acoperită cu spray de gătit.
Pentru a pregăti umplutura, așezați brânzeturile și tofu într-un robot de bucătărie și procesați până când amestecul este neted.
Adăugați 1 cană zahăr granulat, făină și următoarele 5 ingrediente (făină prin albus de ou); procesați până se omogenizează, răzuind ocazional părțile laterale ale bolului procesorului.
Se toarnă umplutura în tava pregătită.
Coaceți la 325 timp de 1 oră și 20 de minute sau până aproape setat.
Pentru a pregăti toppingul, așezați smântâna, 1/2 cană zahăr granulat, coaja de lămâie și vanilia într-un bol mic; amestecați bine.
Întindeți amestecul de smântână peste cheesecake și coaceți încă 8 minute. Opriți cuptorul și deschideți parțial ușa cuptorului; lăsați cheesecake în cuptor 30 de minute.
Scoateți din cuptor. Se răcește 20 de minute pe un suport de sârmă; acoperiți și răciți 8 ore.
Garnisiți cu felii de lămâie și lime, dacă doriți.