Mousse Ușoară De Ciocolată

Mousse Ușoară De Ciocolată
Mousse de ciocolată ușoară este un fără gluten rețetă cu 10 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 3G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 163 calorii. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Este perfect pentru ziua valentin. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de budincă de ciocolată, ciocolată și topping suplimentar biciuit, topping biciuit și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 22%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Mousse Au Chocolat (Mousse De Ciocolată Franceză Ușoară), Mousse Ușoară De Ciocolată, și Mousse Ușoară De Ciocolată.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați amestecurile de budincă și laptele până se amestecă bine și amestecul începe să se îngroașe. Se lasă deoparte 5 minute. Îndoiți în topping biciuit. Lingură într-un castron de servire; se acoperă cu topping bătut și ciocolată rasă, dacă se dorește. Se da la frigider pana se serveste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Mousse de ciocolată poate fi asociat cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ai putea încerca este Masia de la Luz Cava Brut. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Masia de la Luz Cava Brut
Masia de la Luz Cava Brut
Plină de viață și intensă, această Cava are note frumoase de măr verde și miere, precum și aciditate răcoritoare. Perfect ca aperitiv și cu orice rețetă inspirată de fructe de mare.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Revista