Cream-bo (Cookie cu cremă acoperită cu ciocolată)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați Cream-Bo (Cookie-uri acoperite cu ciocolată). O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 24g de grăsime, și un total de 420 calorii. Această rețetă servește 16 și costă 1,01 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de zahăr, ciocolată cacao, albușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Inghetata Duminica: Ciocolata Chip Cookie Aluat Inghetata, Ouă Cu Cremă Acoperită Cu Ciocolată, și Placinta Cu Inghetata Cu Capsuni Acoperita Cu Ciocolata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru cookie-uri: Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Combinați biscuiții graham, untul și nucile pecan într-un robot de bucătărie. Pulsați până când ingredientele sunt bine combinate și textura este ca nisipul granulat.
Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament și formați discuri de 2 inci direct pe foaie. De obicei, iau tăietorul de prăjituri și împachetez puțin din amestecul de biscuiți graham din interior, apoi îl bat. Acest lucru oferă cookie-urilor mele o formă uniformă frumoasă, dar dacă nu aveți nimic la îndemână, nu există reguli stricte împotriva realizării lor cu mâna liberă.
Coaceți în cuptor până când cookie-urile sunt clare, aproximativ 20 de minute.
Așezați-le pe un raft și răciți-le complet înainte de manipulare. Rezervați foaia de copt și hârtia pergament pentru a le folosi pentru asamblarea cream-bo.
Puneți zahărul, apa și sucul de lămâie într-o cratiță mică și dizolvați complet la foc mic. Simmer doar până când un termometru de bomboane citește 235 F; alternativ, pentru a verifica dacă zahărul este gata, stil vechi, pur și simplu scoateți o cantitate mică de sirop pe o lingură și aruncați-o într-o baie de gheață. Dacă siropul se îngheață, este gata.
În timp ce zahărul se încălzește, bateți albușurile cu un mixer electric până se spumează.
Adăugați crema de tartru și continuați să bateți la viteză medie. Odată ce siropul este gata, stropiți cu grijă și încet siropul în vasul de amestecare cu albușurile în timp ce mixerul funcționează. Continuați să bateți albușurile până când vasul de amestecare este rece la atingere și amestecul este rigid și lucios, 5 până la 7 minute.
Răsturnați umplutura de cremă într-o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf rotund de 1/2 inch.
Așezați fursecurile înapoi pe foaia de copt tapetată cu hârtia pergament. Introduceți cu grijă o movilă de 3 inci de umplutură de cremă pe fiecare prăjitură, acoperind întreaga suprafață și terminând-o cu un vârf în partea de sus.
Așezați crema-bo aproape terminată în congelator peste noapte sau timp de cel puțin 5 ore.
Când crema-Bo este terminată în congelator, puteți începe pe ganache. Aduceți o oală medie cu apă la foc mic.
Combinați ciocolata și uleiul într-un castron mare, apoi puneți-l peste apa care fierbe. Topiți ciocolata și amestecați ocazional cu o spatulă de cauciuc până când se combină bine.
Următorul pas este puțin dezordonat, deoarece necesită să acoperiți fiecare prăjitură în întregime în ciocolată. Delicios, dar dezordonat. Cea mai simplă modalitate este să așezați un suport deasupra foii de copt căptușite cu hârtie pergament și apoi să așezați crema-bo chiar deasupra acelui suport. Când turnați ganache peste cream-bo, ganache va picura pe lângă suportul de răcire și pe hârtia pergament. Ganache - ul ar trebui să se întărească aproape la contactul cu crema înghețată-bo, creând o coajă frumoasă de ciocolată. Folosiți o spatulă pentru a ridica fursecurile de pe raftul de răcire și pe un platou de servire. Zdrobiți hârtia pergament pentru o curățare ușoară, astfel încât să puteți avea mai mult timp să vă bucurați de aceste delicii lipicioase.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco
Cream Sherry, Madeira și Prosecco sunt alegerile mele de top pentru prăjituri. Prosecco cu bule dulci nu copleșește prăjiturile simple cu zahăr sau pâine scurtă, un sherry cu cremă dulce completează prăjiturile condimentate, iar notele de nucă ale madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.