Nevoie de o lacto ovo vegetarian hor d ' oeuvre? Cranberry pecan & ginger loaf ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 21 de porții cu 374 calorii, 5g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. 45 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Un amestec de ouă, gem de caise, nuci pecan suplimentare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 30%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Chipsuri de mere și afine cu Topping de ghimbir-Pecan, Pâine De Lămâie Pecan, și Pâine Pecan Cu Banane.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 150C / ventilator 130C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Unt și dublați baza și părțile laterale ale unei forme de tort pătrate de 20 cm adâncime cu pergament de copt. Măcinați 100g de nuci pecan într-un robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
1 Lingură De Grăsime Naturală
3
Tăiați untul și puneți-l într-o tigaie mare pe bază de zahăr, afine, caise, coajă de portocală și suc și coniac. Aduceți încet la fierbere, amestecând până când untul se topește, apoi fierbeți timp de 10 minute până când fructele sunt pline și lucioase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Se ia de pe foc și se răcește timp de 30 de minute.
5
Bateți ușor ouăle. Cerneti impreuna faina, praful de copt, ghimbirul macinat si scortisoara. Se amestecă ouăle, nucile pecan măcinate, jumătățile de nuci pecan rămase, amestecul de făină și ghimbirul cristalizat în tigaie, amestecând până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Puneți lingura în forma pregătită și neteziți partea superioară.
7
Coaceți timp de 1 oră, apoi reduceți temperatura la 140C/ventilator 120C/gaz 1 și gătiți încă 1-2 ore, până când tortul se simte ferm și o frigăruie introdusă în centru iese curată. Se răcește în cutie timp de 10 minute, se întoarce, apoi se scoate hârtia și se lasă să se răcească complet pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
8
Încălziți dulceața cu 1 lingură de apă, apoi apăsați printr-o sită într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Gem
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Puneți tortul pe o scândură și periați blatul cu un strat subțire de gem, rezervând câteva pentru mai târziu. Pudrați ușor o suprafață cu zahăr glazură, apoi întindeți marțipanul la puțin mai mare decât vârful tortului. Ridicați pe tort, apăsați ușor, apoi tăiați pentru a întâlni marginile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
Marțipan
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Gem
10
Tăiați în jumătate.
11
Ungeți dulceața rămasă peste marțipan, apoi decorați blaturile cu fructe uscate, nuci și alte ingrediente la alegere. Înfășurați fiecare tort mai întâi în pergament de copt, apoi în folie. A se păstra în cutie până la 3 săptămâni. Poate fi înghețat până la 2 luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marțipan
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit