Cozi de miel fierte cu ardei și usturoi

Cojile de miel fierte cu ardei și usturoi sunt un fără gluten și primar rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 52G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 412 calorii. Pentru $4.5 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Un amestec de frunze de dafin, bulion de pui, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este grozav. Încercați Cozi De Miel Cu Usturoi Fiert, Cozi de miel fierte cu usturoi și rozmarin (Crock Pot), și Rozmarin fiert miel Shanks și usturoi ușor piure de cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 30
Condimentați cojile de miel cu 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper.
Într-o caserolă din fontă emailată suficient de mare pentru a ține gambele de miel, combinați gambele cu căței de usturoi necojite, foi de dafin și crenguțe de cimbru. Gatiti cozile la foc moderat pana se rumenesc uniform, aproximativ 15 minute. Acoperiți caserola și prăjiți gambele timp de 2 ore, sau până când sunt foarte fragede, întorcându-se la fiecare 20 de minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să stea, acoperit, timp de 20 de minute.
Scoateți gambele și puneți-le deoparte.
Adăugați bulionul de pui în caserolă și aduceți la fierbere la foc mare, răzuind orice bucăți rumenite de jos. Se fierbe, degresând frecvent, până se reduce la 2 căni, aproximativ 10 minute.
Strângeți stocul și returnați-l în caserolă.
Adăugați căței de usturoi curățați și fierbeți ușor până se înmoaie, aproximativ 20 de minute. Întoarceți mielul în caserolă și adăugați ardeii grași și frunzele de cimbru. Acoperiți și gătiți până când ardeii sunt fragede, aproximativ 10 minute.
Folosind o lingură cu fante, transferați gambele de miel pe farfurii de servire calde. Se amestecă untul în sos și se condimentează cu restul de 1/4 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper. Puneți sosul în jurul gambelor și serviți.