Covrigi Cu Brânză Din Plante

Covrigi Cu Brânză Din Plante
Covrigi de brânză din plante necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel de mâncare are 148 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime per portie. Această rețetă servește 12. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați unt, parmezan, rozmarin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Covrigi de usturoi coapte cu brânză de cidru, Covrigi moi din plante de usturoi, pas cu pas, și Covrigi cu baie de brânză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați făina, parmezanul, praful de usturoi, busuiocul, rozmarinul și oregano într-un bol mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
RozmarinRozmarin
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
BusuiocBusuioc
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Tăiați untul în cuburi mici și adăugați amestecul de făină. Folosiți un blender de patiserie sau 2 cuțite pentru a tăia untul în făină; continuați până când amestecul seamănă cu firimituri fine. Se amestecă brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
BrânzăBrânză
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Presărați apă, câte 1 lingură pe rând, peste amestecul de făină; amestecați ușor până când aluatul este uniform umed și se agață. Nu poți folosi toată apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
4
Formați aluatul într-un disc și împărțiți-l în 12 bucăți egale. Înfășurați în folie de plastic și refrigerați până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
5
Preîncălziți un cuptor la 425 grade F (220 grade C). Pe o suprafață înmuiată, rotiți câte o bucată de aluat pe rând într-o rolă lungă de 11 inci. Pentru a forma în covrigi: capetele curbe ale fiecărei frânghii pentru a face un cerc; capetele încrucișate în partea de sus. Twist se termină o dată, și pune peste partea de jos a cercului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CovrigiCovrigi
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Așezați pe foi de copt unse.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Așezați covrigi, la o distanță de 2 centimetri, pe o foaie de copt ung.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CovrigiCovrigi
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
8
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 12 până la 15 minute sau până se rumenesc. Se răcește pe rafturile de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista