Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Chocolate Coupe cu mousse de cacao. Această rețetă servește 1. O porție conține 7319 calorii, 125g de proteine, și 535g de grăsime. Pentru $16.06 pe portie, această rețetă acoperă 85% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați smântână grea, lapte, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ciocolata cu lapte, puteți urma acest fel principal cu Cupe de ciocolată umplute cu Mousse de ciocolată cu lapte S ' more cu glazură de Marshmallow ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Încercați Coupe-ul cu Mousse de lămâie-ghimbir al lui Joanne Chang, Popovers de cacao cu Mousse de ciocolată și zmeură, și Mousse Fierbinte De Cacao pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, presărați gelatina peste apă și lăsați să stea până se înmoaie. Într-o cratiță medie, aduceți laptele și smântâna la foc mic. Într-un castron mediu rezistent la căldură, bateți gălbenușurile cu zahărul. Bateți treptat lichidul fierbinte în gălbenușurile de ou, apoi turnați amestecul în cratiță și bateți la foc mic până se îngroașă, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
Gelatină
Cremă
Zahăr
Apă
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bateti
Bol
2
Se ia de pe foc și se amestecă gelatina înmuiată. Se amestecă ambele bomboane de ciocolată până se topesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
3
Transferați crema într-un castron, apăsați folia de plastic direct pe suprafață și dați-o la frigider până la răcire, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Bol
4
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
În vasul unui mixer electric în picioare prevăzut cu biciul, bateți gălbenușurile cu 1/4 cană de zahăr la viteză medie-mare până când sunt groase și palide, aproximativ 3 minute. Răsturnați amestecul într-un castron mare. Ștergeți vasul de amestecare și bateți. Bateți albușurile cu sucul de lămâie la viteză medie-mare până se formează vârfuri moi. Bateți treptat în restul de 1/4 cană de zahăr până la luciu. Îndoiți albușurile bătute în gălbenușuri. Cernem cacao peste ouă și împăturim până nu rămân dungi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Albușuri De Ou
Gălbenuș De Ou
Pudră De Cacao
Zahăr
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol De Amestecare
Bateti
6
Întindeți aluatul într-o foaie de copt căptușită cu pergament de 12 pe 15 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
7
Coaceți în centrul cuptorului timp de aproximativ 30 de minute, până când prăjitura este elastică și gătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Lăsați să se răcească complet pe un raft. Folosind un tăietor rotund de biscuiți de 2 2/3 inci, ștampilați 16 runde. Răsturnați tigaia pe o suprafață de lucru și îndepărtați biscuiții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
9
Într-un castron mic, presărați gelatina peste apă și lăsați să stea până se înmoaie. Într-o cratiță medie, aduceți laptele și 2/3 cană de smântână grea la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă Grea
Gelatină
Apă
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bol
10
Se toarnă lichidul în blender, se adaugă penițele de cacao și se lasă să stea 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Penițe De Cacao
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
11
Pureați amestecul și strecurați-l în cratiță; aduceți la foc mic. Într-un castron mediu rezistent la căldură, bateți gălbenușurile cu zahărul. Treceți treptat în lichidul de cacao. Întoarceți amestecul în cratiță și gătiți la foc mic, amestecând constant, până se îngroașă, aproximativ 4 minute. De pe foc, amestecați gelatina până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
Gelatină
Pudră De Cacao
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Tigaie Cu Sos
Bol
12
Se toarnă amestecul într-un castron curat și se dă la frigider până se răcește, aproximativ 2 ore. Bateți restul de 1 cană de smântână grea până la vârfuri moi și pliați-o în amestecul de nucă de cacao răcit. Se dă la frigider până la ferm, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă Grea
Pudră De Cacao
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
13
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
14
Într-un robot de bucătărie, pulsați făina cu 3/4 cană de alune până când nucile sunt măcinate fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Alune
Făină Pentru Toate Scopurile
Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
15
Adăugați zahărul și sarea și pulsați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Sare
16
Adăugați untul și procesați până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
17
Adăugați restul de 1/2 cană de alune și pulsați pentru a toca grosier. Apăsați amestecul în aglomerări mici pe o foaie de copt tapetată cu pergament și congelați până când este ferm, 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Alune
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
18
Coaceți în cuptor timp de aproximativ 30 de minute, până la aur și parfumat.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
19
Lăsați să se răcească complet, apoi rupeți-vă în aglomerări mai mici.
20
Presărați 2 linguri de crumble de alune în fiecare din cele 8 pahare largi. Se acoperă cu 2 linguri rotunjite de mousse de cacao, 1 biscuit de ciocolată, 2 linguri rotunjite de cremă de ciocolată și încă 2 linguri de crumble de alune. Repetați procesul cu restul de mousse, biscuiți, smântână și alune.