Coupe de ciocolată cu Mousse de cacao

Coupe de ciocolată cu Mousse de cacao
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Chocolate Coupe cu mousse de cacao. Această rețetă servește 1. O porție conține 7319 calorii, 125g de proteine, și 535g de grăsime. Pentru $16.06 pe portie, această rețetă acoperă 85% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați smântână grea, lapte, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ciocolata cu lapte, puteți urma acest fel principal cu Cupe de ciocolată umplute cu Mousse de ciocolată cu lapte S ' more cu glazură de Marshmallow ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Încercați Coupe-ul cu Mousse de lămâie-ghimbir al lui Joanne Chang, Popovers de cacao cu Mousse de ciocolată și zmeură, și Mousse Fierbinte De Cacao pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, presărați gelatina peste apă și lăsați să stea până se înmoaie. Într-o cratiță medie, aduceți laptele și smântâna la foc mic. Într-un castron mediu rezistent la căldură, bateți gălbenușurile cu zahărul. Bateți treptat lichidul fierbinte în gălbenușurile de ou, apoi turnați amestecul în cratiță și bateți la foc mic până se îngroașă, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
GelatinăGelatină
CremăCremă
ZahărZahăr
ApăApă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
BolBol
2
Se ia de pe foc și se amestecă gelatina înmuiată. Se amestecă ambele bomboane de ciocolată până se topesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Transferați crema într-un castron, apăsați folia de plastic direct pe suprafață și dați-o la frigider până la răcire, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
4
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
În vasul unui mixer electric în picioare prevăzut cu biciul, bateți gălbenușurile cu 1/4 cană de zahăr la viteză medie-mare până când sunt groase și palide, aproximativ 3 minute. Răsturnați amestecul într-un castron mare. Ștergeți vasul de amestecare și bateți. Bateți albușurile cu sucul de lămâie la viteză medie-mare până se formează vârfuri moi. Bateți treptat în restul de 1/4 cană de zahăr până la luciu. Îndoiți albușurile bătute în gălbenușuri. Cernem cacao peste ouă și împăturim până nu rămân dungi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Pudră De CacaoPudră De Cacao
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
Bol De AmestecareBol De Amestecare
BatetiBateti
6
Întindeți aluatul într-o foaie de copt căptușită cu pergament de 12 pe 15 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Coaceți în centrul cuptorului timp de aproximativ 30 de minute, până când prăjitura este elastică și gătită.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Lăsați să se răcească complet pe un raft. Folosind un tăietor rotund de biscuiți de 2 2/3 inci, ștampilați 16 runde. Răsturnați tigaia pe o suprafață de lucru și îndepărtați biscuiții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscuițiBiscuiți
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
9
Într-un castron mic, presărați gelatina peste apă și lăsați să stea până se înmoaie. Într-o cratiță medie, aduceți laptele și 2/3 cană de smântână grea la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă GreaCremă Grea
GelatinăGelatină
ApăApă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
10
Se toarnă lichidul în blender, se adaugă penițele de cacao și se lasă să stea 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Penițe De CacaoPenițe De Cacao
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
11
Pureați amestecul și strecurați-l în cratiță; aduceți la foc mic. Într-un castron mediu rezistent la căldură, bateți gălbenușurile cu zahărul. Treceți treptat în lichidul de cacao. Întoarceți amestecul în cratiță și gătiți la foc mic, amestecând constant, până se îngroașă, aproximativ 4 minute. De pe foc, amestecați gelatina până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
GelatinăGelatină
Pudră De CacaoPudră De Cacao
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
12
Se toarnă amestecul într-un castron curat și se dă la frigider până se răcește, aproximativ 2 ore. Bateți restul de 1 cană de smântână grea până la vârfuri moi și pliați-o în amestecul de nucă de cacao răcit. Se dă la frigider până la ferm, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă GreaCremă Grea
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
13
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
14
Într-un robot de bucătărie, pulsați făina cu 3/4 cană de alune până când nucile sunt măcinate fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluneAlune
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
15
Adăugați zahărul și sarea și pulsați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
SareSare
16
Adăugați untul și procesați până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
17
Adăugați restul de 1/2 cană de alune și pulsați pentru a toca grosier. Apăsați amestecul în aglomerări mici pe o foaie de copt tapetată cu pergament și congelați până când este ferm, 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluneAlune
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
18
Coaceți în cuptor timp de aproximativ 30 de minute, până la aur și parfumat.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
19
Lăsați să se răcească complet, apoi rupeți-vă în aglomerări mai mici.
20
Presărați 2 linguri de crumble de alune în fiecare din cele 8 pahare largi. Se acoperă cu 2 linguri rotunjite de mousse de cacao, 1 biscuit de ciocolată, 2 linguri rotunjite de cremă de ciocolată și încă 2 linguri de crumble de alune. Repetați procesul cu restul de mousse, biscuiți, smântână și alune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
BiscuițiBiscuiți
AluneAlune
Pudră De CacaoPudră De Cacao
CremăCremă
21
Serviți imediat.

Ingrediente

57pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOciocolată dulce-amară, tocată măruntciocolată dulce-amară, tocată mărunt1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpenițe de cacao, disponibile la magazinele de specialitatepenițe de cacao, disponibile la magazinele de specialitate3mari1/4 cană plus 1 lingură apă rece, împărțită1/4 cană plus 1 lingură apă rece, împărțită4marigălbenușuri de ougălbenușuri de ou5marigălbenușuri de ougălbenușuri de ou1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfăină universalăfăină universală1Bucăți de caramele Heath Bargelatină sub formă de pulbere fără aromăgelatină sub formă de pulbere fără aromă1Oreos dublu umplutgelatină sub formă de pulbere fără aromăgelatină sub formă de pulbere fără aromă1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilprăjite și fisticprăjite și fistic170pachete de budincă instant cu ciocolată JELLO1/4 căni (aproximativ alune prăjite1/4 căni (aproximativ alune prăjite791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcăni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)căni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)3941 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcăni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)căni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)1Oreos dublu umplutsuc proaspăt de lămâiesuc proaspăt de lămâie1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilzahăr brun deschiszahăr brun deschis113pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOciocolata cu lapte, tocata maruntciocolata cu lapte, tocata marunt1Bucăți de caramele Heath Bar5 bomboane de napolitană Necco, împărțite5 bomboane de napolitană Necco, împărțite791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfâșie de coajă de lămâiefâșie de coajă de lămâie32 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyfâșie de coajă de lămâiefâșie de coajă de lămâie1stickunt nesăratunt nesărat591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpudră de cacao neîndulcităpudră de cacao neîndulcită11 lingură de oregano uscat1 fâșie de coajă de lămâie1 fâșie de coajă de lămâie791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 cană lapte integral sau smântână1 cană lapte integral sau smântână1581 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 cană lapte integral sau smântână1 cană lapte integral sau smântână
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții1
Scor De Sănătate91
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista