Cotlete de porc Down-Home
Cotletele de porc Down-Home este un fel principal fără gluten și fără lactate. Această rețetă servește 4 și costă 1,42 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26 g de proteine, 8 g de grăsimi și un total de 214 de calorii. Această rețetă este pe placul a 95 de bucătari și bucătari. Mergeți la magazin și luați bulion de vită, zahăr brun, apă și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 63%, ceea ce este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Cotletele de porc Down-Home, Cotletele de porc Down-Home și Cotletele de porc Down-Home.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, la foc mediu-mare, rumeniți cotletele de porc pe ambele părți în ulei; îndepărtați și lăsați deoparte.
Adăugați usturoiul în tigaie; se caleste timp de 1 minut. Se amestecă bulionul, zahărul brun, sosul de soia și fulgii de piper. Întoarceți cotletele în tigaie; acoperiți și fierbeți timp de 8-10 minute sau până când termometrul pentru carne arată 160°.
Scoateți cotletele și păstrați la cald.
Combina amidonul de porumb si apa pana se omogenizeaza; se amestecă în amestecul de bulion. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 1 minut sau pana se ingroasa.
Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Riesling
Pinot Noir, Chardonnay și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotlete de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, rieslingul uscat completează adaosuri dulci precum muștarul cu miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ați putea încerca este Lexème Pinot Noir. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 45 de dolari.
![Lexème Pinot Noir]()
Lexème Pinot Noir
echilibrat, fin, neted