Cotlete de miel la grătar cu Ladolemono
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de miel la grătar cu Ladolemono. Pentru $14.5 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 70g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 678 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Dacă aveți la îndemână mentă, sare și piper, oregano grecesc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Încercați Cotlete De Miel La Grătar, Cotlete De Miel La Grătar, și Cotlete De Miel La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aprinde un grătar. Într-un castron, bateți sucul de lămâie cu muștarul, oregano și cele 2 linguri de ulei de măsline. Condimentează ladolemono cu sare și piper.
Stropiți Cotletele de miel cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Grătiți la foc mare până când este carbonizat frumos afară și mediu-rar în interior, 2 până la 3 minute pe fiecare parte.
Transferați cotletele într-un platou și stropiți cu ladolemono.
Se presară pătrunjelul și menta și se servește cu roșiile umplute.