Cotlet de porc negru la grătar cu morcovi Thumbelina

Cotlet de porc negru la grătar cu morcovi Thumbelina
Rețeta Cotletelor de porc la grătar negru cu morcovi Thumbelina ar putea satisface pofta ta americană în aproximativ 45 minute. O porție conține 516 calorii, 32g de proteine, și 25g de grăsime. Pentru $3.05 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Funcționează bine ca fel principal. 3 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. Este perfect pentru Ziua Tatălui. Dacă aveți la îndemână pastă de fasole coreeană, stafide, ketchup și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până la sol ienibahar ai putea urma acest curs principal cu Prăjituri cu mâncare Allspice Angel cu caș de ananas și Pi uscat la cuptor ca desert. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Cotlet de porc negru la grătar cu morcovi Thumbelina, Friptură de porc cu grătar cu miere cu aragaz lent cu morcovi, și Cotlet De Porc La Grătar.

Instrucțiuni

1
Încălziți untul și uleiul de măsline într-o oală de 4 până la 5 litri la foc mediu-mic până când spuma dispare. Gatiti ceapa, usturoiul tocat, jalapele și stafidele, acoperite, amestecând ocazional, până când ceapa începe să se rumenească, 7 până la 9 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați bourbon (aveți grijă; alcoolul se poate aprinde) și fierbeți, răzuind orice bucăți maro, până când cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat, aproximativ 2 minute. Se amestecă cafeaua, apoi se fierbe până când cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat, 3 până la 5 minute. Repetați cu cola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AlcoolAlcool
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
ColaCola
3
Adăugați ketchup, sos de soia, oțet, melasă, sos Worcestershire, pastă de fasole neagră și ciocolată și fierbeți, amestecând ocazional, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
4
Adăugați condimente și 1 linguriță de piper și fierbeți la foc mic, amestecând ocazional, până când este foarte gros, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
5
Scoateți din căldură și răciți 15 minute. Sosul pur și simplu într-un blender cu restul de 2 căței de usturoi, suc de lămâie și ulei de susan până se omogenizează și se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1
Frecați 6 linguri de sos peste Cotletele de porc și marinați, răciți, într-un vas mare de copt puțin adânc, cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2
Preincalziti cuptorul la 350 de grade F cu rack in mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Îndepărtați excesul de marinată din cotlet cu un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
4
Încălziți uleiul într-o tigaie grea de 12 inci la foc mediu-mare până când strălucește, apoi rumeniți cotletele în 2 loturi, rotind o dată, aproximativ 2 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Transferați într-o tigaie cu 4 fețe (tigaie de rezervă) și prăjiți cotletele în cuptor până când un termometru cu citire instantanee introdus în centrul cotletelor înregistrează 148 până la 150 de bucăți pentru carne roz suculentă, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Transferați pe o tăietură și lăsați să se odihnească în timp ce gătiți morcovii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
1
Topiți untul în tigaie rezervată la foc mediu, apoi gătiți morcovii, amestecând ocazional, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați vermut și suc de lămâie și gătiți, acoperit, 2 minute. Descoperiți și fierbeți până când cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat și morcovii sunt fragede, 4 până la 5 minute. Condimentează cu sare kosher și piper. Înjumătățiți morcovii pe lungime, apoi reveniți la tigaie și păstrați la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
VermutVermut
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Serviți Cotletele de porc cu morcovi și sosul rămas pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
1
* Cotletele de porc pot fi marinate până la 5 ore.* Sosul de grătar se menține răcit, 1 lună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
Cotlet De PorcCotlet De Porc

Ingrediente

23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmpulpă de miel (scoasă din frigider și lăsată să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de preparare)pulpă de miel (scoasă din frigider și lăsată să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de preparare)281 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.ciocolată dulce-amăruie (60 până la 70% cacao), tocatăciocolată dulce-amăruie (60 până la 70% cacao), tocată591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilwhisky bourbon (recomandat: Maker's Mark)whisky bourbon (recomandat: Maker's Mark)12Morcovi Thumbelina sau alți morcovi (2 ciorchini; aproximativ 1 kilogram), tăiațiMorcovi Thumbelina sau alți morcovi (2 ciorchini; aproximativ 1 kilogram), tăiați1Oreos dublu umplutcayennecayenne591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcolacola2Bucăți de caramele Heath Barmuștar uscatmuștar uscat591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvermut uscatvermut uscat1Oreos dublu umplutienibahar la solienibahar la sol1ardei iute proaspăt, tocat mărunt, inclusiv semințeardei iute proaspăt, tocat mărunt, inclusiv semințe591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilambalați șuncă delicată feliată subțireambalați șuncă delicată feliată subțire6creveți și cu veneKosher sare dupa gustKosher sare dupa gust23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmsuc proaspăt de lămâiesuc proaspăt de lămâie23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmsuc proaspăt de lămâiesuc proaspăt de lămâie12 lingurițe de pudră de usturoimelasă (de preferință blackstrap)melasă (de preferință blackstrap)1Bucăți de caramele Heath Bar1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec2271 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.cupe ceapa tocata (aproximativcupe ceapa tocata (aproximativ6(1 1/4-până la 1 1/2-inch grosime) cotlet de porc cu coaste osoase (aproximativ 4 kilograme în total), frenched dacă se dorește(1 1/4-până la 1 1/2-inch grosime) cotlet de porc cu coaste osoase (aproximativ 4 kilograme în total), frenched dacă se dorește591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 baton de scortisoara (1-1/2 inchi)1 baton de scortisoara (1-1/2 inchi)12 lingurițe de pudră de usturoiPastă coreeană de fasole neagrăPastă coreeană de fasole neagră23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmAsiatice ulei de susanAsiatice ulei de susan1Bucăți de caramele Heath Barboia de ardei afumată la cald (pimentsimboln picante)boia de ardei afumată la cald (pimentsimboln picante)23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1 kilogram de muschi de piept de curcan, tăiat în 1 inch. cuburi1 kilogram de muschi de piept de curcan, tăiat în 1 inch. cuburi591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcafea tare preparatăcafea tare preparată33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmunt nesăratunt nesărat12 lingurițe de pudră de usturoi1 1/2 linguriță amestec de condimente1 1/2 linguriță amestec de condimente7cuișoare de usturoi, 5 tocate și 2 rămase întregi, împărțitecuișoare de usturoi, 5 tocate și 2 rămase întregi, împărțite12 lingurițe de pudră de usturoiSos WorcestershireSos Worcestershire

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ai putea încerca este Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
"Chardonnay-ul nostru Indian Wells oferă un caracter atrăgător de fructe tropicale tipic siturilor calde, cum ar fi panta Wahluke. Îmi plac aromele coapte de ananas și butterscotch ale acestui Chardonnay și textura bogată, cremoasă. Încercați-l cu scoici, scampi sau paste cu sosuri bogate."- Bob Bertheau
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate24
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista