Cotlet de porc negru la grătar cu morcovi Thumbelina
Rețeta Cotletelor de porc la grătar negru cu morcovi Thumbelina ar putea satisface pofta ta americană în aproximativ 45 minute. O porție conține 516 calorii, 32g de proteine, și 25g de grăsime. Pentru $3.05 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Funcționează bine ca fel principal. 3 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. Este perfect pentru Ziua Tatălui. Dacă aveți la îndemână pastă de fasole coreeană, stafide, ketchup și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până la sol ienibahar ai putea urma acest curs principal cu Prăjituri cu mâncare Allspice Angel cu caș de ananas și Pi uscat la cuptor ca desert. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Cotlet de porc negru la grătar cu morcovi Thumbelina, Friptură de porc cu grătar cu miere cu aragaz lent cu morcovi, și Cotlet De Porc La Grătar.
Instrucțiuni
1
Încălziți untul și uleiul de măsline într-o oală de 4 până la 5 litri la foc mediu-mic până când spuma dispare. Gatiti ceapa, usturoiul tocat, jalapele și stafidele, acoperite, amestecând ocazional, până când ceapa începe să se rumenească, 7 până la 9 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați bourbon (aveți grijă; alcoolul se poate aprinde) și fierbeți, răzuind orice bucăți maro, până când cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat, aproximativ 2 minute. Se amestecă cafeaua, apoi se fierbe până când cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat, 3 până la 5 minute. Repetați cu cola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Alcool
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Cola
3
Adăugați ketchup, sos de soia, oțet, melasă, sos Worcestershire, pastă de fasole neagră și ciocolată și fierbeți, amestecând ocazional, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
4 Căni De Făină De Grâu
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
4
Adăugați condimente și 1 linguriță de piper și fierbeți la foc mic, amestecând ocazional, până când este foarte gros, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
5
Scoateți din căldură și răciți 15 minute. Sosul pur și simplu într-un blender cu restul de 2 căței de usturoi, suc de lămâie și ulei de susan până se omogenizează și se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Avocado Hass Ușor Piure
Ciupiți Semințele De Susan Alb
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
1
Frecați 6 linguri de sos peste Cotletele de porc și marinați, răciți, într-un vas mare de copt puțin adânc, cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2
Preincalziti cuptorul la 350 de grade F cu rack in mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Îndepărtați excesul de marinată din cotlet cu un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
4
Încălziți uleiul într-o tigaie grea de 12 inci la foc mediu-mare până când strălucește, apoi rumeniți cotletele în 2 loturi, rotind o dată, aproximativ 2 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Transferați într-o tigaie cu 4 fețe (tigaie de rezervă) și prăjiți cotletele în cuptor până când un termometru cu citire instantanee introdus în centrul cotletelor înregistrează 148 până la 150 de bucăți pentru carne roz suculentă, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Creveți Sotați, Decojiți
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Transferați pe o tăietură și lăsați să se odihnească în timp ce gătiți morcovii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
1
Topiți untul în tigaie rezervată la foc mediu, apoi gătiți morcovii, amestecând ocazional, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați vermut și suc de lămâie și gătiți, acoperit, 2 minute. Descoperiți și fierbeți până când cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat și morcovii sunt fragede, 4 până la 5 minute. Condimentează cu sare kosher și piper. Înjumătățiți morcovii pe lungime, apoi reveniți la tigaie și păstrați la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Vermut
Grăsime De Porc înapoi
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Serviți Cotletele de porc cu morcovi și sosul rămas pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
Grăsime De Porc înapoi
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
1
* Cotletele de porc pot fi marinate până la 5 ore.* Sosul de grătar se menține răcit, 1 lună.
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ai putea încerca este Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.