Cotlet de porc cu sos de pere

Cotlet de porc cu sos de pere
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Cotletele de porc cu sos de pere ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 324 calorii. Pentru $2.03 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, cotlet de porc, pere și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cotlet de porc cu sos de pere de ghimbir, Cotlet de porc cu sos de pere și ghimbir, și Cotlet de porc în sos de pere-Dijon.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie, amestecați perele, zahărul brun, sucul de lămâie, sucul de pere și scorțișoara. Aduceți la fierbere. Gatiti 30 de minute, amestecand ocazional, pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Suc De PereSuc De Pere
ScorțișoarăScorțișoară
PerePere
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Transferați amestecul de sos într-un blender și amestecați până se omogenizează. Reveniți la cratiță, acoperiți și fierbeți 15 minute la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
4
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu și gătiți Cotletele de porc 8 minute, întorcându-le o dată, până când sunt gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Stropiți cu sosul de pere pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
PerePere

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotletele de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ai putea încerca este Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 27 de dolari.
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Rancho Santa Rosa Vineyard a fost conceput inițial ca micro-podgorii individuale delimitate în 59 de blocuri unice bazate pe sol, expunere, altitudine, grad, portaltoi și clonă. Rancho Santa Rosa produce vinuri remarcabil de bogate și mătăsoase.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista