Cotlet de porc și mere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de porc și merele. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 25g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 269 calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 2 și costă $1.61 pe portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de cotlet de coaste de porc, zahăr brun, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi mărul, puteți urma acest fel principal cu Petrecere Cu Mere! Din seif – budincă de pâine Craisin cu mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cotlet de porc Uptown și sos de mere: filete de porc prăjite cu mere Escalloped, Cotlet de porc cu mere, și Cotlet de porc cu mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F.
Așezați merele în caserola de 1 1/2 litru.
Se presară cu zahăr brun și scorțișoară.
Îndepărtați grăsimea din carnea de porc. Pulverizați tigaie antiaderentă de 8 sau 10 inci cu spray de gătit; se încălzește la foc mediu 1 până la 2 minute. Gatiti carnea de porc in tigaie fierbinte aproximativ 5 minute, intorcand o data, pana se rumeneste.
Așezați carnea de porc într-un singur strat pe mere. Acoperiți și coaceți aproximativ 45 de minute sau până când carnea de porc este ușor roz când este tăiată lângă os și merele sunt fragede.