Cotlet de porc și mere

Cotlet de porc și mere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de porc și merele. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 25g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 269 calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 2 și costă $1.61 pe portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de cotlet de coaste de porc, zahăr brun, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi mărul, puteți urma acest fel principal cu Petrecere Cu Mere! Din seif – budincă de pâine Craisin cu mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cotlet de porc Uptown și sos de mere: filete de porc prăjite cu mere Escalloped, Cotlet de porc cu mere, și Cotlet de porc cu mere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați merele în caserola de 1 1/2 litru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
3
Se presară cu zahăr brun și scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
ScorțișoarăScorțișoară
4
Îndepărtați grăsimea din carnea de porc. Pulverizați tigaie antiaderentă de 8 sau 10 inci cu spray de gătit; se încălzește la foc mediu 1 până la 2 minute. Gatiti carnea de porc in tigaie fierbinte aproximativ 5 minute, intorcand o data, pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Așezați carnea de porc într-un singur strat pe mere. Acoperiți și coaceți aproximativ 45 de minute sau până când carnea de porc este ușor roz când este tăiată lângă os și merele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
OsOs
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotlete de porc în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Castelul Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay vin cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
"Chardonnay-ul nostru Indian Wells oferă un caracter atrăgător de fructe tropicale tipic siturilor calde, cum ar fi panta Wahluke. Îmi plac aromele coapte de ananas și butterscotch ale acestui Chardonnay și textura bogată, cremoasă. Încercați-l cu scoici, scampi sau paste cu sosuri bogate."- Bob Bertheau
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții2
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista