Cotletele de miel cu Chimichurri de mentă ar putea fi doar fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar rețeta pe care ai căutat-o. Această rețetă servește 4 și costă 7,35 USD pe porție. O porție conține 1030 calorii, 39G de proteine, și 95g de grăsime. Această rețetă este tipică bucătăriei latino-americane. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați Cotletele de miel, oțetul de vin, piperul și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează bine ca fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Vă este adus prin simple rețete. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 0%. Rețete similare sunt Cotlete de miel la grătar și Chimichurri de mentă, Cotlet de miel fript cu Chimichurri de mentă, și Cotlete De Miel Cu Chimichurri De Coriandru-Mentă.
Instrucțiuni
1
Presărați Cotletele de miel cu sare, lăsați să stea la temperatura camerei:
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Salote Mari
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
2
Scoateți cotletele din frigider și presărați pe toate părțile cu sare Kosher.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
3
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de o jumătate de oră (pentru cotletele mici) până la o oră (pentru cotletele mari) pentru a ajunge la temperatura camerei.
4
Faceți sosul chimichurri de mentă: fie într-un robot de bucătărie, fie manual, tocați mărunt usturoiul, menta și pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chimichurri
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
5
Așezați într-un castron și amestecați oțetul de vin, sarea și fulgii de ardei roșu. Se amestecă uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Oțet De Vin
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare din fontă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
2
Presărați ardeiul negru pe ambele părți cărnoase ale cotletelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
3
Când tigaia este fierbinte, așezați cotletele cu carnea în jos în tigaie. Lăsați spațiu între cotlete, nu înghesuiți tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
4
Nu mișcați cotletele, lăsați-le să se rumenească, aproximativ 2 până la 4 minute pe fiecare parte, în funcție de căldura tigaiei și de dimensiunea cotletelor. Odată rumenite pe o parte, întoarceți-le și rumeniți cealaltă parte. Căutați rapid marginile grase și osoase ale cotletelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
5
Coborâți focul pentru a termina de gătit: odată ce toate părțile s-au rumenit, reduceți focul și continuați să gătiți până când Cotletele de miel sunt făcute după bunul plac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Salote Mari
6
Mielul este cel mai bine rar (roz viu în interior), niciodată mai gătit decât mediu rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, Optional
7
Cel mai simplu mod de a testa coacerea cotletelor este să le apăsați cu degetul (consultați testul degetului pentru a verifica coacerea cărnii). De asemenea, puteți utiliza un termometru pentru carne de citire instantanee.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
8
Scoateți carnea din tigaie, la 120° 52° rare, și 130° la135 pentru medium rare. Unele dintre cotlete se pot găti mai repede decât altele, așa că verificați-le în timp ce gătesc și scoateți-le din tigaie când sunt gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
9
Acoperiți cu folie și lăsați să se odihnească:
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
10
Așezați cotletele pe o farfurie și acoperiți cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
11
Lăsați să se odihnească 10 minute înainte de servire.