Costițe smălțuite cu arțar
Maple-Glazed Spareribs este o rețetă fără gluten și fără lactate, cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36 g de proteine , 54 g de grăsimi și un total de 810 de calorii . Pentru 3,13 USD per porție , această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă și aș spune că a ajuns la fața locului. Această rețetă de la Taste of Home necesită pudră de curry, muștar dijon, sos worcestershire și ceapă verde. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 1 oră și 45 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor bun cu lingură de 60% . Rețete similare includ Costite în crustă din făină de porumb și piper verde , Costite de mers și suc de portocale și Costite la grătar cu sos Birmingham Bbq .
Instrucțiuni
Puneți coastele, cu partea cărnoasă în sus, pe un gratar într-un 15 inchi uns. x 10 inchi. x 1 inch. tava de copt. Acoperiți bine tava cu folie.
Coaceți la 350° timp de 1-1/4 ore sau până când se înmoaie; scurgere.
Între timp, combinați următoarele nouă ingrediente într-o cratiță mică. Se aduce la fierbere la foc mediu. Reduceți căldura; se fierbe, neacoperit, timp de 15 minute, amestecand din cand in cand.
Folosind clești cu mâner lung, umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit și acoperiți ușor grătarul. Coastele la grătar, acoperite, la foc mediu sau la grătar la 4 inchi de la căldură timp de 15-20 de minute, ungând ocazional cu glazură.
Se presara cu seminte de susan chiar inainte de servire.