Cornish carne de vită și legume cifre de afaceri

Cornish carne de vită și legume cifre de afaceri
Cornish carne de vită și legume cifre de afaceri ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 3,42 USD pe porție. O porție conține 636 calorii, 35g de proteine, și 33g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână piper, ulei vegetal, cartof roșcat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 65%. Încercați Cornish Carne De Vită Și Legume Cifre De Afaceri, Legume prăjite și cifre de afaceri spanac, și Cifre de afaceri de pui și legume cu crustă de Einkorn cu aluat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați făina, sarea și untul într-un castron cu vârful degetelor sau cu un blender de patiserie (sau pulsați într-un robot de bucătărie) până când amestecul seamănă cu o masă grosieră cu niște bulgări de dimensiuni aproximativ de mazăre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Bateți împreună gălbenușul și 1/3 cană de apă cu gheață, apoi stropiți peste amestecul de făină și amestecați ușor cu o furculiță (sau pulsați în procesor) până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
3
Strângeți ușor o mână mică de aluat: dacă nu se ține împreună, adăugați mai multă apă cu gheață, 1/2 lingură la un moment dat, amestecând (sau pulsând) după fiecare adăugare până la încorporare, continuând să testați. (Dacă suprasolicitați aluatul sau adăugați prea multă apă, patiseria va fi dură.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
4
Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru ușor făinată și împărțiți-l în 6 porții. Cu călcâiul înfăinat al mâinii, ungeți fiecare porție o dată într-o mișcare înainte pentru a ajuta la distribuirea grăsimii. Formați fiecare porțiune într-un disc, rotindu-se pe suprafața de lucru. Înfășurați discurile separat în hârtie de ceară sau folie de plastic și răciți până la fermitate, cel puțin 1 oră și până la
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
1
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare, grea, la foc moderat, până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi sotati ciupercile, amestecând, până se rumenesc și se usucă, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Transferați într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Adăugați restul de 2 linguri de ulei în tigaie și gătiți ceapa și usturoiul la foc moderat, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați ceapa la ciuperci. Curățați cartoful și tăiați-l în cuburi de 1/2 inch, apoi adăugați la amestecul de ciuperci cu friptură, morcovi, pătrunjel, sare și piper, aruncând bine. Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
1
Întindeți 1 bucată de aluat pe o suprafață ușor făinată într-o rundă de 9 inci (păstrați bucățile rămase acoperite). Mound 1 cană de umplere pe rotund, ușor în afara centrului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
2
Periați un chenar de 1/2 inch pe aluat cu apă și pliați aluatul pentru a forma o jumătate de lună. Tăiați marginea cu o roată de patiserie canelată sau un cuțit, apoi sertizați pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
3
Tăiați 3 orificii mici de abur în crusta superioară cu un cuțit ascuțit și puneți pastă pe 1 din 2 foi mari de copt cu unt. Faceți mai multe paste cu aluatul rămas și umplutura, apoi răciți 30 de minute, acoperite slab.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
4
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
5
Periați pastele cu ou și coaceți în treimile superioare și inferioare ale cuptorului, schimbând poziția și rotind foile la jumătatea coacerii, până devin aurii, aproximativ 40 de minute în total. Se răcește ușor înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista