Unt de arahide cereale O ' s

Unt de arahide cereale O ' s
Nevoie de un mic dejun fără lactate? Cerealele cu unt de arahide O ' s ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 18. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 139 calorii. Dacă aveți la îndemână cereale de ovăz, unt de arahide, marshmallows și alte câteva ingrediente, puteți face acest lucru. 20 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Allrecetes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 minute. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este destul de bun. Batoane De Cereale Cu Unt De Arahide, Batoane De Cereale Cu Unt De Arahide, și Unt De Arahide-Batoane De Cereale sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Ungeți un vas de copt de 9x13 inch. Într-un castron mare, margarina cu microunde timp de 45 de secunde sau până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MargarinăMargarină
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
BolBol
2
Adăugați marshmallows și amestecați pentru a acoperi. Reveniți la cuptorul cu microunde încă 1 1/2 minute, amestecând după 45 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BezeleBezele
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
3
Se amestecă untul de arahide, apoi se amestecă imediat cerealele de ovăz prăjite. În acest moment puteți adăuga orice bomboane suplimentare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De ArahideUnt De Arahide
BomboaneBomboane
CerealeCereale
4
Transferați amestecul în tigaia pregătită și apăsați în jos cu o spatulă unsă până la uniformizare. Se lasă să se răcească înainte de a tăia în pătrate.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
TigaieTigaie
DificultateNormal
Gata În8 m.
Porții18
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista