Cremă De Rubarbă Cu Căpșuni
Rețeta cremă de rubarbă de căpșuni poate fi făcută în aproximativ 20 de minute. Această garnitură are 245 calorii, 3G de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. Pentru $2.02 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. Această rețetă de la Taste Of Home necesită apă, rubarbă, căpșuni și zahăr. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 42%, care este destul de bun. Rețete similare includ Înghețată De Căpșuni-Rubarbă, Desert Cu Cremă De Căpșuni-Rubarbă, și Tort de iaurt cu rubarbă de căpșuni cu sos de rom cu rubarbă de căpșuni.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, combinați rubarba, 2 linguri zahăr și apă. Aduceți la fierbere, amestecând constant. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 10 minute sau până se înmoaie.
Se transferă într-un castron mic; se răcește la temperatura camerei.
Așezați căpșunile și zahărul rămas într-un robot de bucătărie; acoperiți și procesați până se curăță. Se amestecă în amestec de rubarbă. Îndoiți în frișcă. Lingurați în două pahare parfait sau feluri de mâncare pentru desert. Se acoperă și se dă la frigider până se răcește.
Garnisiți cu fructe de pădure suplimentare, dacă doriți.