Copane Picante De Pui

Copane Picante De Pui
Copane de pui picant ar putea fi doar fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar rețeta pe care ai căutat-o. O porție conține 368 calorii, 29G de proteine, și 26g de grăsime. Pentru $1.42 pe portie, veți obține un curs principal care servește 5. Un amestec de usturoi, Scotch bonnet chile, oțet de vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. 329 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Vă este adus prin simple rețete. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este improvabil. Rețete similare includ Copane Picante De Pui, Copane Picante De Pui, și Copane De Pui Picante La Cuptor.

Instrucțiuni

1
Faceți pasta de chili: într-un robot de bucătărie, purificați ceapa verde, ardeii iute, oțetul, usturoiul, cimbru, ienibaharul, sarea și piperul într-o pastă groasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Pastă De ChiliPastă De Chili
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
1
Puneți toiagele într-un castron mare și acoperiți cu pasta de chili.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De ChiliPastă De Chili
Copane De PuiCopane De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Lăsați să stea 10 minute.
3
Pregătiți cuptorul și puiul pentru fierbere: poziționați grătarul cuptorului în centrul cuptorului și setați broilerul la înălțime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Înveliți fundul unei tigaie pentru pui (sub partea superioară perforată a tigaiei) cu ulei. (Rețineți că o tigaie pentru pui de carne funcționează cel mai bine aici. O tigaie obișnuită se poate deforma sub căldura mare a broilerului.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
5
Aranjați toiagele pe tigaie și presărați generos cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Se fierbe puiul: se fierbe puiul, întorcându-se o dată după aproximativ 10 minute. Continuați să fierbeți până când sunt fierte (sucurile curg limpede când sunt înțepate cu vârful cuțitului) și rumenite frumos, aproximativ 20 de minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
7
Rețineți că unele bucăți se pot găti mai repede decât altele, caz în care îndepărtați bucățile care sunt gata și continuați să gătiți restul până când sunt fierte.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții5
Scor De Sănătate10
Revista