Copane De Pui De Caise
Copane de pui de caise este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție conține 340 calorii, 27G de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru 77 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Cap la magazin și ridica copane de pui, zahar brun, piper, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a utiliza uleiul de canolan, puteți urma acest curs principal cu Cifre De Afaceri Cherry-Caise ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Încercați Franceză într-o clipă: tobe de pui de lavandă-caise, Peach, Caise & Balsamic Copane Glazurate, și Sriracha + pui = da, vă rog. (Copane De Pui Srirachan Caise) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați puiul cu sare și piper. Pentru sos, într-un castron mic, combinați ingredientele rămase.
Umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit; folosind clești cu mâner lung, frecați grătarul pentru a acoperi ușor. Pui la gratar, acoperit, la foc mediu timp de 15-20 de minute sau pana cand un termometru citeste 180%, rotind si ungand ocazional cu sos. Se răcește timp de 5 minute.
Acoperiți și refrigerați până la răcire.